Christina Ricci, Matrix 4'ün kadrosunda

Christina Ricci, Matrix 4'ün kadrosunda

Matrix 4'ün kadrosunda Oyuncu Christina Ricci'nin olduğu öğrenildi. Film, 22 Aralık'ta sinemalarda ve HBO Max'te aynı anda yayınlanacak.

Henüz adı belli olmayan ve geçici olarak Matrix 4 olarak adlandırılan devam filminde, adı daha önce kadroda duyurulmayan oyuncu Christina Ricci'nin rol aldığı öğrenildi.

Beyazperde'nin haberine göre Ricci, Keanu Reeves (Neo), Carrie Anne-Moss (Trinity), Jada Pinkett-Smith (Niobe), Daniel Bernhardt (Agent Johnson) ve Lambert Wilson (The Merovingian) gibi isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosuna katılmış oldu. Seride ilk kez rol alacak oyuncular arasında ise Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra ve Jonathan Groff gibi isimler yer alıyor.

Matrix 4, yönetmen Lana Wachowski ve Christina Ricci'yi yeniden bir araya getiriyor. Henüz resmi bir adı olmayan Matrix 4, 22 Aralık'ta sinemalarda ve HBO Max'te aynı anda yayınlanacak. Film, Türkiye'de de aynı tarihte gösterimde olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN