Metin Hara kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne mezunu? İşte merak edilen hayatı

Metin Hara kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne mezunu? İşte merak edilen hayatı

1982 doğumlu olan Metin Hara, üniversite eğitimini fizik tedavi ve rehabilitasyon üzerine okudu. Öğrencilik yıllarında reklam filmlerinde oynadı. Kendi geliştirdiği 'enerjiyle tedavi' yöntemleriyle yüzlerce konferans verdi. Metin Hara'nın mesleği kişisel gelişim uzmanı olarak biliniyor. İşte hayat hikayesi...

Kansersiz Yaşam Derneği yönetim kurulu üyesi olan Metin Hara, 'tamamlayıcı tıp' adını verdiği enerjiyle tedavi metotlarıyla panik atak, depresyon, omurga sorunları, migren, madde bağımlılığı, kanser, felçli hastalara tedavi uyguladı.

2020 yılında, 'diploması olmadığı halde hasta tedavi etmek veya tabip unvanını takınmak' suçundan 5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandı. Avukatının yaptığı savunmada, Metin Hara'nın herhangi bir hastalığın tedavisi için veya iyileştirme için tıbbi tavsiyeler vermediğini dile getirdi. 2021 yılında sonuçlanan davada mahkeme, Metin Hara'nın suçsuz olduğuna kanaat getirerek beraatine karar verdi.

METİN HARA'NIN HAYAT HİKAYESİ

14 Haziran 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Metin Hara aslen Musevi aileden gelmektedir. Annesinin adı Mirey, babasının adı Nisim'dir.

İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda tamamladıktan sonra, orta ve lise eğitimini Üsküdar Amerikan Koleji'nde tamamladı. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde aldı. Üniversite hayatı boyunca geçimini sağlamak için reklam oyunculuğu yaptı. Mezun olmasının ardından Çapa Devlet Hastanesi'nde 1 sene stajyer fizyoterapist olarak görev yaptı.

2000 yılından itibaren profesyonel olarak 'enerji ile tedavi' üzerine çalışmalar yaptı. Kendi geliştirdiği 'enerji' tekniklerini, düzenlediği konferansla on binlerce insana anlattı. Ağır hastalıkları olan insanlara seminerler ve bireysel seanslar verdi. 2007 yılında 'Dinle Neyden' adlı filmde başrol oynadı. Uluslararası Ankara Film Festivali'nde en iyi genç yetenek ödülüne layık görüldü.

2008 yılında 'Trusthuman-İnsanagüven' projesini hayata geçiren Metin Hara, 'Başka Bir Dünya Mümkün' felsefesiyle bireysel seanslar ve toplu seminerler düzenledi.

2014 yılında 'Aşkın İstilası' üçlemesinin 1. kitabı olan 'Yol' kitabı, 100 binin üzerinde sattı, uzun süre en çok satanlar listesinde yer aldı. Metin Hara, Kansersiz Yaşam Derneği yönetim kurulu üyesidir.

0620201438413836120.jpg
Metin Hara ve Adriana Lima

ÖZEL YAŞAMI

1982 doğumlu olan Metin Hara, 2021 yılı itibarıyla 39 yaşındadır ve bekardır.

2017-2019 yılları arasında model Adriana Lima ile beraber oldu fakat çift evlenmeden ayrıldı. Son dönemde oyuncu Hilal Altınbilek ile aşk yaşadığı ileri sürüldü.

Metin Hara 1.75 metre boyunda, 65 kilo ve ikizler burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @metinhara, Twitter'da @metinhara kullanıcı adıyla yer almaktadır.

METİN HARA KİTAPLARI

* Aşkın İstilası-Yol
* Aşkın İstilası-Dem
* Aşkın İstilası-Yol

100892202-107047494269021-4111926456145655185-n.jpg
Metin Hara ve ailesi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN