Millet yemeye ekmek bulamazken yaptığı paylaşım isyan ettirdi! Dilan Polat'ın son videosuna 'görgüsüz' tepkisi

Lüks hayatı ile sık sık gündeme gelen sosyal medya fenomeni Dilan Polat, son paylaşımı ile herkesi şoke etti. Eşi Engin Polat'ın mücevher mağazası için çektiği reklam filminde oynayan Dilan Polat, çiğ çiğ mücevher yedi! O anları izleyenler şaşkınlık geçirirken !Millet yemeye ekmek bulamazken yaptığı paylaşıma' bak yorumları yapıldı. Bu kadar da görgüsüz olunmaz! İşte Dilan Polat'ın çiğ çiğ mücevher yediği o videosu...

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren ve her paylaşımıyla olay olan Dilan Polat, yine gündeme bomba gibi düştü. Eşi Engin Polat'ın yeni mücevher mağazası için çektiği reklamda oynayan Polat, öyle bir şey yaptı ki görenlerin ağzını açık bıraktırdı. Millet yemeye ekmek bulamazken yaptığı paylaşım isyan ettirdi! Bu kadar da görgüsüz olunmaz!

hghggh-2023-07-21t115231-158.jpg

ELMASLARI ÇİĞ ÇİĞ YEDİ

Dilan Polat'ın son paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. Eşi Engin Polat'ın yeni mücevher mağazası için çektiği videoda oynayan Dilan Polat, tabağa konulan elmasları çiğ çiğ yedi.

DİLAN POLAT'TAN BÜYÜK GÖRGÜSÜZLÜK! İZLEYENLER İSYAN ETTİ

Çekilen video sosyal medyada milyonlarca kez izlenirken tepkiler üst üste geldi. Bazı sosyal medya kullanıcıları 'Millet yemeye ekmek bulamazken yaptığı paylaşıma bak!' diyerek tepki gösterdi.

b5.jpg

DİLAN POLAT KİMDİR?

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul'da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul'da devam eden Polat, evli ve iki çocuk annesidir.

İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başlamış ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yapmıştır. 2017'de Dilan Polat güzellik merkezlerinin kurucusu olarak bu alanda da oldukça başarılı olarak, ismini duyurmayı başarmıştır.

İş hayatındaki başarılarının yanı sıra Instagram'da binlerce takipçisi olan Dilan Polat sosyal medyada tanınırlığı ile de bilinmektedir.

Instagram hesabındaki kullanıcı adı "dilanpolat" olan güzel ismin 5 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN