MNG Kargo açılış kapanış ve çalışma saatleri 2022

MNG Kargo açılış kapanış ve çalışma saatleri 2022

Pandeminin dünyada etkisini göstermesiyle birlikte kargo işlemleri de baya aksamış ve çalışma saatlerinde büyük esnemeler oluşmuştu. Peki gelinen şu süreçte MNG kargo çalışma saatleri ne oldu, işte cevabı...

MNG Kargo Türkiye'de kendi uçakları ile EXPRESS 24 adıyla kargo hizmeti sunan tek kargo şirketi olmasıyla bir çok anlamda öne çıkan bir kargo şirketi olmuştur. Hem kara hem de hava yolu taşımacılığı yapan MNG Kargo müşteri memnuniyetinde üst sıralarda bulunuyor. Peki MNG Kargo'nun çalışma saatleri ne?

MNG KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

Hafta İçi: 8:30 – 18:00 arası

Cumartesi günü 8:30 – 14:00 arası çalışmaktadır.

MNG Kargo pazar günleri kapalıdır.

MNG KARGO ÖĞLE ARASI AÇIK MI?

MNG Kargo öğle araları da açık olmasıyla çok büyük fark yaratmaktadır. Açılıştan kapanışa kadar açık olan kargo şirketi gelen müşterilerin tamamına hizmet vermeyi sürdürmektedir. Bundan dolayı MNG Kargo'ya gittiğinizde herhangi bir arayı bekleme mecburiyetinde kalmazsınız.

MNG KARGO DAĞITIM SAATLERİ

MNG Kargo hafta içleri 18.00'a kadar Cumartesileri ise saat 14.00'a kadar dağıtım yapmaktadır. Bu saatlerde adresinizde bulunmazsanız kargonuz tekrar şubeye döner ve ertesi gün tekrar getirilmek üzere yola çıkar. Tekrar adreste olmazsanız ise göndericiye iade olur.

MNG KARGO SAAT KAÇTA YOLA ÇIKIYOR?

MNG Kargo kargoları sabah 9-10 sularında dağıtıma çıkarmaktadır.

MNG KARGO PAZAR DAĞITIM YAPAR MI?

MNG Kargo pazar günler kapalıdır bu yüzden dağıtım yapılmamaktadır.

MNG KARGO TESLİM SÜRESİ NE KADAR?

  • 600 km uzaklıktaki mesafeler için : şehir merkezine gelen gönderiler 1 (bir) iş günü içinde.
  • 600 - 1000 km uzaklıkta bulunan mesafeler: şehir merkezine gelen gönderiler 2 (iki) iş gününde.
  • 1000 km'den daha uzak mesafelerde: 3 (üç) iş günü içinde teslim edilmektedir.

*Bu süreler ortalama sürelerdir ve şehir içlerinde geçerlidir.

MNG MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI NEDİR?

MNG Kargo her daim müşterilerine ulaşabilecekleri bir hat açmıştır ve bu hattan bütün soru ve görüşler dinlenmektedir. Bu hatta ait numaralar 444 06 06 ve 0850 222 06 06'dır.

ÖZEL TESLİMAT AKŞAM DAĞITIMI

Özel teslimatlar MNG Kargo'da saat 19:00 ile 22:00 aralığında yapılır. Resmi tatil, bayram ya da cumartesi gününde akşam dağıtımı yapılmaz ve her şube akşam dağıtımı hizmeti vermez.

GÜN İÇİNDE TESLİM

Vereceğiniz kargonun verdiğini gün içinde teslim edilmesini isterseniz kargonuzu en geç 10.00'a kadar en yakın MNG Kargo şubesine bırakmanız gerekmektedir.

EKSPRESS 24

Ekspress 24 uçak hattıdır ve ekstra hızlı gönderim yapmak isteyenlerin kullandıkları bir kargo yollama şeklidir. Kara yolu kullanılarak 2 günde ulaşacak bir kargoyu Ekspress 24 ile 1 günde yollayabilirsiniz. Bu hizmet her şehirde yoktur. Hangi şehirlerde olduğunu öğrenmek için müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

MÜŞTERİ HZİMETLERİNDE RAKİPSİZ!

MNG Kargo müşteri memnuniyeti konusunda gerçek manada rakiplerine uzak ara fark açmış bir kargo şirketi olmayı başarmıştır. Kargo emanettir ve MNG Kargo bu emaneti gerçek anlamda kendi sorumluluklarında en iyi şekilde teslim etme gayreti gösterir...

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN