Modern Family oyuncuları yılların ardından bir arada

Modern Family oyuncuları yılların ardından bir arada

Büyük izleyici kitlesine sahip olan Modern Family dizisinin oyuncuları Jesse Tyler Ferguson ve Aubrey Anderson-Emmons yıllar sonra bir araya geldi.

"Modern Family" oyuncuları Jesse Tyler Ferguson ve Aubrey Anderson-Emmons "Everybody’s Talking About Jamie" adlı müzikali izlemek için bir araya geldi. Mitchell Pritchett karakterini canlandıran Ferguson, dizideki kızı Lily Tucker-Pritchett rolündeki Anderson-Emmons ile fotoğraflarını paylaşarak "Baba kız buluşma gecesi!" yazdı.

Kayıp Rıhtım'ın Cinema Blend'den aktardığına göre, 'baba kız' buluşmasının ardından, daha kapsamlı bir “reunion”ın da yolda olduğu bilgisi de paylaşıldı. Dizide Gloria Pritchett karakterini canlandıran Sofia Vergara, Twitter hesabı üzerinden çok heyecanlı olduğunu belirterek yakın zamanda yeni bir aile buluşması olacağını duyurdu.

2009 yılında yayınlanmaya başlayan komedi dizisi "Modern Family", üç farklı ailenin garip ve eğlenceli hayatlarını ekrana yansıtıyor. Dizi 2022’nin ocak ayında Netflix Türkiye’den ayrıldı. Yapım, güncel olarak bütün sezonları ile Hulu üzerinden erişime açık.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN