Müge Anlı canlı yayında ağzından öyle bir şey kaçırdı ki! Rahmi Özkan'ın cevabı herkese kahkaha attırdı

Müge Anlı canlı yayında ağzından öyle bir şey kaçırdı ki! Rahmi Özkan'ın cevabı herkese kahkaha attırdı

ATV ekranlarının en sevilen gündüz kuşağı programlarından birisi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te kahkaha dolu anlar yaşandı. Programın sunucusu Müge Anlı'nın ağzından kaçırdığı detay sosyal medyada viral oldu. Bu duruma karşı Rahmi Özkan'ın cevabı seyircinin gözünden yaş gelmesine sebep oldu. İşte tüm detaylar...

Canlı yayın esnasında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Müge Anlı, söylememesi gereken bir şeyi ağzından kaçırdı. ATV ekranlarında yer alan gündüz kuşağı programlarından birisi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te eğlence dolu dakikalar yaşandı.

MÜGE ANLI'DAN MERAK UYANDIRIC AÇIKLAMA

Müge Anlı'nın ağzından kaçırdığı detay ile Rahmi Özkan'ın cevabı şok yaşattı. Müge Anlı'nın açıklamalarına göre önümüzdeki haftalarda bir yerlere gitmeyi planladığını belirterek, "İnşallah fırsat bulabilirsem. Size izleteceğim" sözlerine yer verdi.

Kamera arkasındaki ekip arkadaşlarına dönen Anlı, "Şimdi aklıma geldi. Artık önümüzdeki hafta gitmemiz lazım." ifadeleriyle merak uyandırdı.

rahmi-ozkan-in-aleyna-cakir-yorumu-muge-anli-yi-13854359-1814-amp.jpg

KAHKAHA DOLU ANLAR

Açıklamaların devamında, İstanbul'da çok güzel bir yer gezdireceğini belirten güzel sunucu, adını vermek istemeyince meraklar kabardı. Meraklı bir şekilde izleyen seyirciler ve Rahmi Özkan, Müge Anlı'nın "Bu zamana kadar bilmediğim bir şeydi." cümlesi üzerine dayanamadı.

Rahmi Özkan meraklı açıklama üzerine Müge Anlı'ya dönerek, "Yani bize söylemeyeceksin yerini, dönünce göstereceksin öyle mi?" sorusunu sordu. Müge Anlı'nın cevabı ise "evet" oldu. Samimi ikilinin arasında geçen diyaloğun ardından Rahmi Özkan, Müge Anlı'ya "Senin ağzında bakla ıslanmaz" diyerek seyirciyi kahkaha ya boğdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN