Müge Anlı Derya olayı nedir? Derya Yalçınkaya kimdir?

Müge Anlı Derya olayı nedir? Derya Yalçınkaya kimdir?

ATV ekranların en çok izlenen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert günlerdir cinayete kurban giden 23 yaşındaki Selim Yalçınkaya olayını işlemektedir. Eşi, Derya'nın anlattıkları stüdyodakileri ve ekran karşısındaki izleyicileri çileden çıkarırken Derya'nın yaptıklarına akıl sır ermedi. Peki Müge Anlı ile Tatlı Sert Derya kim, olayı nedir? İşte detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına damgasını vuran Derya Yalçınkaya ortaya çıkan gerçeklerden asla yüzü kızarmadı. Müge Anlı'nın programında cinayete giden Selim Yalçınkaya olayı işlenirken eşinin yaptıkları ağızları çık bıraktı. Derya Yalçınkaya kimdir? Müge Anlı ile Tatlı Sert Derya kim, olayı nedir?

MÜGE ANLI DERYA OLAYI

Cinayete kurban giden 23 yaşındaki Selim Yalçınkaya'nın konusu işlenirken eşi Derya'nın anlattıkları herkesin ağzını açık bıraktı. Selim Yalçınkaya'nın kendisinden çoklu ilişki istediğini dile getiren genç kadın evliliğinin ilk başından beri kocasının grup tekliflerinde bulunduğunu belirtti.

Müge Anlı Derya olayı

MESAJLARI ORTAYA ÇIKTI GÖREN ŞAŞIRDI

Selim ve eşi Derya'nın mesajları ortaya çıkarken okuyan herkesin ağızlarını açık bıraktı. Müge Anlı'nın ise şaşkınlığı ekranlara yansıdı. Program esnasında Derya'nın ihanet mesajlarını gösteren Anlı, Derya'ya büyük tepkiler gösterdi. Kendisinden 2 katı yaşında olduğunu söyleyen sunucu aynı zamanda bu konuşmalarını ne eşine ne kız arkadaşına yapabileceğini söyledi. Özellikle Müge Anlı'nın ''Kızın siz ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz?'' sözleri gündeme damgasını vurdu.

ÜÇLÜ İLİŞKİ İFŞA OLDU

Derya'nın eşinin bunları bildiğini savunurken tepkilerde bir hayli büyüdü. Derya'nın ihanet mesajları hakkındaki çarpıcı açıklaması ise şöyle oldu. Eşinin bu mesajları yazdırmasının nedeninin Selim'in kendisini tatmin etmek istemesi olduğunu ifade etti. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN