Müge Anlı ve Esra Erol bile reytinglerde gerisinde kaldı! O dizi birinciliği kaptırmıyor işte 6 Kasım reyting sonuçları

Müge Anlı ve Esra Erol bile reytinglerde gerisinde kaldı! O dizi birinciliği kaptırmıyor işte 6 Kasım reyting sonuçları

Reyting listelerinin en üstünde yer alan Müge Anlı ve Esra Erol bile o diziye geçemiyor. Başladığı günden bu yana birinciliği kaptırmayan o dizi 6 Kasım'ın da birincisi oldu. İşte reyting listelerini altüst eden o dizi…

6 Kasım 2023 tarihinde ekranlara gelen program ve dizilerin sıralamaları belli oldu. Her gün saat 10.00 gibi yayınlanan reyting listeleri birçok kişinin dikkatinde yer alıyor. Reyting listelerinin favori dizisi ekranların sevilen programı Müge Anlı ve Esra Erol'u bile geride bıraktı. İşte reyting listelerini altüst eden o dizi…

BİRİNCİLİĞİ SIRTLANDI

6 Kasım 2023 tarihinde ekranlara gelen dizi ve programlar reyting listelerindeki yerlerini aldı. Kanallarda pek çok farklı yapım ekranlara taşınırken içlerinden öyle bir tanesi var ki reyting listelerinin vazgeçilmez dizisi oluyor. Ömer, Safir, Bambaşka Biri, MasterChef All Star, Alparslan Büyük Selçuklu, Hızlı ve Öfkeli 7 gibi pek çok yapım ekranlarda yer aldı.

omer-dizi.jpg

Yayınlandığı ilk günden bu yana herkesin severek takip ettiği Star TV'nin en çok izlenen dizisi Ömer reyting listelerinin de ilk sırasına yerleşti. Listenin 2 sırasında ise Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Atv'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert oldu. 3 sıraya yerleşen yapım ise yine Atv'nin sevilen programı Esra Erol oldu.

AB SIRALAMASI BELLİ OLDU

Yayınlanan reyting listelerinde AB sıralamasında ilk sıraya yerleşen yapım Ömer oldu. Listenin 2.sırasını tv8'de yayınlanan Masterchef Türkiye All Star olurken 3. sırada TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi “Alparslan Büyük Selçuklu” yer aldı.

screenshot-1-lbnu-ev9v.jpg

TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detayları ile birlikte ilk 100 program sıralaması yayınlanamıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN