Müge Anlı'dan hayranlarını şoke eden paylaşım! 'En büyük korkum' demişti yine de paylaştı... 7 ay önce evlenmişti

Müge Anlı'dan hayranlarını şoke eden paylaşım! 'En büyük korkum' demişti yine de paylaştı... 7 ay önce evlenmişti

Sunduğu Tatlı-Sert programıyla gönüllerde taht kuran ünlü TV programcısı Müge Anlı bu aralar hayranlarını oldukça şaşırtıyor. Geçtiğimiz haziran ayında dünya evine giren başarılı sunucu, "Nazardan çok korkuyorum" diyerek sosyal medyadan paylaşım yapmamaya özen gösteriyordu. Ünlü sunucu sonunda bu korkusunu yendi ve hayranlarının karşısına sürpriz bir paylaşımla geldi.

Başarılı sunucu Müge Anlı, sosyal medya hesabından beğeni rekoru kıran bir paylaşım yaptı. Şinasi Yüzbaşıoğlu evliliği ile gündeme bomba gibi düşen Anlı, '5'i bir yerde' notuyla havalı bir paylaşım yaptı. Anlı'nın o karesini gören "Eniştenin dibi düştü" yorumları yapıldı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, yıllardır aynı heyecanla sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Başarılarını her geçen yıl katlayan Anlı, son dönemlerde özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. 3. kez evlilik yolunda atım atan Anlı'dan beğeni rekoru kıran bir fotoğraf geldi.

mugeatv.jpg

HAVALI POZU GÖREN BEĞENİ BUTONUNU ÇÖKERTTİ

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile 2022 yılının Haziran ayında ani bir kararla evlenen Müge Anlı, evliliğiyle Türkiye gündeminde günlerce konuşulmuştu.

yuzbasi.jpg

Eşiyle çok fazla paylaşım yapmayan Anlı'nın Özel hayatın mahremiyetinden dolayı paylaşım yapmadığı iddia edilmişti.

anliii.jpg

MÜGE GÜZELLİĞİNİ KONUŞTURDU

Düğün fotoğrafları hala merak konusu olan Anlı, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilk kez bir programda görüntülenmişti.

a.jpg

Eşine olan saygısını ve sevgisini her fırsatta dile getiren Anlı'ya evlilik de yaradı. Giyim tarzını değiştiren Anlı her geçen gün güzelleşirken, son karesiyle bunu tekrardan tescillendirdi.

mugeanliii.jpg

ANLI'DAN "5'İ BİR YERDE" PAYLAŞIMI

Anlı, arkadaşlarıyla beraber bir karesini '5'i bir yerde' notuyla paylaştı. Görenler "En güzeli Müge" "Şinasi Bey tekrardan aşık olacak" gibi yorumlar yaptı.

mugeanli.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN