Müge Anlı'ya katılan Ezel Bayraktar evleniyor! Yengesini dolandırmıştı

Müge Anlı'ya katılan Ezel Bayraktar evleniyor! Yengesini dolandırmıştı

Müge Anlı'da yengesinin kanser parasını alıp adını Ezel Bayraktar olarak değiştiren Ömer Aslanhan, TikTok fenomeni Melodi Tezcan ile aşk yaşamaya başladı. Sevgilisine evlenme teklifi eden Ezel Bayraktar sosyal medya hesabından "Eyşan'ımı oldum" notuyla aşkını ilan etti. Kullanıcılar ise "Müge görmesin" yorumları yaptı.

Müge Anlı'nın Tatlı Sert programı ile tanınan Ezel Bayraktar, kanser hastası yengesinin tedavi parasıyla tepeden tırnağa kendini değiştirmişti. Ezel dizisinden etkilenen Ömer Aslanhan adını da Ezel Bayraktar olarak değiştirmişti. Günlerce sosyal medyada konuşulan Bayraktar, aradığı Eyşan'ı da buldu.

ezelbayraktar1.jpg

MÜGE'NİN EZEL'İ EVLENİYOR! EYŞAN'INI BULDU

ATV'de katıldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında adını duyuran Ezel Bayraktar, yengesinin tedavi parasıyla oyunculuk için kimliğini değiştirmişti.

ezel1.jpg

Anlı ise, yenge için tedavi parasını toplarken, Ezel'e de ayakkabıcı da iş bulmuştu. Bununla da yetinmeyen Müge Anlı, Ezel Bayraktar'ı oyunculuk ajansına yazdırmıştı.

muge.jpeg

ARADIĞI AŞKI BULDU! GÖRENLER İNANAMADI

Kısa sürede sosyal medya hesabında 22 bin takipçiye ulaşan Ezel Bayraktar aradığı aşkı da buldu.

bayraktar.jpg

Sosyal medya fenomeni Melodi Tezcan ile yeni bir aşka yelken açan Bayraktar, kendi hesabından "Eyşan'ı mı buldum" notuyla paylaşımlar yaptı.

ezelbayraktar.jpg

Bayraktar'ın o paylaşımı sosyal medyada olay oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN