Müge Anlı'ya saçlarını yolduran olay! Mesleği şimdi bırakmazsa daha bırakmaz: Yaptıkları pes dedirtti

Müge Anlı'ya saçlarını yolduran olay! Mesleği şimdi bırakmazsa daha bırakmaz: Yaptıkları pes dedirtti

ATV ekranlarının yıllanmayan programı Müge Anlı Tatlı Sert'te son yaşananlar seyircilere tırnak yedirtti. Annesine kavuşmak isteyen 25 yaşındaki Merve Çınar'ı bir kez programına konuk eden Müge Anlı, yaşadıklarıyla ile saçını başını yoldu. Daha önce Merve'nin 21 yıldır görmediği annesi Nermin Akbağ'a ulaşan Anlı, canlı yayında öfke kustu. Kadının kocasına yaptıkları pes dedirtti! Müge Anlı mesleği bırakacak mı? İşte son yaşanan olaylar ve detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son yaşananlar herkesi kusturdu. 25 yaşındaki Merve Çınar 21 yıldır görmediği annesi için ünlü gazeteciden yardım isterken yaşanan olaylar ağızları açık bıraktı. Canlı yayına bağlanan Nermin Akbağ'ın anlattıkları mide bulandırdı. Müge Anlı saçını başını yoldu. Kocasını kandırıp başka erklere kaçtı.

hjhjhj-2023-10-18t174407-403.jpg

MÜGE ANLI'YA SAÇLARINI YOLDURAN OLAY

21 yıldır annesini görmeyen Merve Çınar'ı annesine kavuşturan Müge Anlı, Nermin Hanımı canlı yayında telefona bağladı. Annesinin 20 ve 17 yaşında 2 evladı daha olduğunu öğrenen Merve Hanım, yaşadığı kırgınlığı "Bu görüşmeyi neden bu kadar uzattın?" diyerek tepki gösterdi. Müge Anlı, "Şimdiki eşiniz onun ilk evliliği olduğunuzu mu düşünüyor? Siz daha önce biriyle beraber olduğunuzu söylemediniz mi?" diye sorunca Nermin Hanım, "Aynen. Söyleyecektim. Şu an anlatamıyorum." yanıtını verdi. Bu açıklama karşısında ne diyeceğini bilemeyen Müge Anlı şaşkınlığını gizleyemedi.

gfgfgf-2023-10-18t174353-592.jpg

YAPTIKLARI PES DEDİRTTİ! KOCASI HARİCİNDE...

Yaşananlara daha fazla dayanmayan Müge Anlı, "Siz onunla ilk defa seninle beraber oluyorum diyerek evlendiniz yani. Hayatta yanlış şeyler yapabiliriz. Hepimiz yapmışızdır, yapıyoruz ve yapacağız. Yani ben doğrudan yanayım. Çünkü yalan hep başka sıkıntılara yol açıyor. Dün geceyi siz nasıl geçirdiniz. Büyük bir endişe ve korkuyla tabii. Kusura bakmayın ama ben bir kadın olarak söyleyeyim: 'Bir erkeği bu şekilde kandırarak evlenmek bana son derece yanlış geliyor.' Kusura da bakmayın yani!" diyerek tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN