Müge Anlı'yı hiç böyle görmediniz! Sinirden elleri titredi: "Bu kadar çeneyi kocan milletin koynunda gezerken çalsaydın"

Müge Anlı'yı hiç böyle görmediniz! Sinirden elleri titredi: "Bu kadar çeneyi kocan milletin koynunda gezerken çalsaydın"

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı Mustafa İnce olayı ile gündeme bomba gibi düştü. Dolandırıcılık ile suçlanan Mustafa İnce'nin eşi Melek İnce canlı yayında Müge Anlı'yı çıldırttı. Sürekli olarak sözü kesilen Müge Anlı en sonunda dayanamadı adeta ateş püskürdü. Melek İnce'ye demediğini bırakmadı. Bakın Müge Anlı'da neler yaşanmış...

Her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Müge Anlı'da Mustafa İnce olayı gittikçe büyüyor. Dolandırıcı olduğu iddia edilen Mustafa İnce'nin eşi Melek İnce, Müge Anlı'yı çileden çıkardı. Kadına daha fazla dayanamayan Müge Anlı, "Bu kadar çeneyi kocan milletin koynunda gezerken çalsaydın" diye bağırdı. Stüdyoda ipler bir anda koptu.

EVLİLİK VAADİYLE ONLARCA KİŞİYİ DOLANDIRDI

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son yaşananlar akıllara durgunluk verdi. Çiftlik Bank'ı aratmayan dolandırma vakasında işler iyice karıştı. Mustafa İnce isimli bir şahıs Tuba isimli bir kadını evlilik vaadiyle kandırdı. Müge Anlı'dan yardım isteyen kadın Mustafa İnce'nin daha öncede birçok kişiyi dolandırdığını söyledi. Canlı yayına bağlanan Mustafa İnce'nin eşi Melek İnce, ortalığı birbirine kattı. Müge Anlı daha fazla sinirlerine hakim olamadı.

kmfdffd-2.jpg

MÜGE ANLI ÇİLEDEN ÇIKTI

İki kadın arasındaki kavgada sürekli olarak sözü kesilen Müge Anlı daha fazla dayanamadı. Sinirlerine hakim olamayan Anlı, "Bu kadar çeneyi kocan milletin koynunda gezerken çalsaydın" diyerek bağırdı. Melek İnce ise "Yaptım Müge Hanım ona da çene çaldım" diyerek kendini savundu.

kmgfgf-16.jpg

CANLI YAYINA BAĞLANARAK İLK KEZ KONUŞTU

Çeşitli vaatlerle Gaziantep'te birçok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Mustafa İnci, Müge Anlı'nın programına canlı bağlandı. Kendisini savunmaya çalışan İnce, kimisine olan borçlarını kabul etti. Ancak bazılarını ısrarla kabuk etmedi.

MUSTAFA İNCE KİMDİR, DOLANDIRICILIK OLAYI NEDİR?

Mustafa İnce, iddiaya göre Gaziantep'de yağ, bal ve şeker gibi gıda ürünlerini alıp satarak, (mağdurların ifadesine göre) büyük paralara kazanan ve kazandığı bu paraları çevresine de kazandırmak isteyen bir hayırseverdir(!). Tek başına kazandığı yüklü miktarlardaki paraları neden çevresine kazandırmak istediği konusunu sorgulamayan mağdurlar ise vaatlerine kanarak evlerini, arabalarını ellerinde ne var ne yok her şeyini satarak bu şahsa vermiş durumda. Çevresinde güvenini kazanarak paralarını aldığı mağdurları ortada bırakarak sırrakadem basan Mustafa İnce'nin nerede olduğu ve ne yaptığı ise bilinmiyor.

kmfdfddf-10.jpg

ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına katılan Mustafa İnce dolandırıcılık mağduları, İnce'nin özellikle de "sevgili" ayağıyla kadınları hedef seçtiğini söyledi. İddiaya göre; önce arkadaş ve sevgili olarak kadınların güvenini kazanan, ardından milyonlarca liralık vurgun yapan Mustafa İnce, Müge Anlı'ya damgasını vurdu. Parasını kaybedenler, İnce'yi bulmak için Müge Anlı'nın konuğu olarak ondan yardım istedi.

kmffggf-1.jpg

Müge Anlı programına göre Mustafa İnce adlı bir adam, tanıştığı kadınlara tereyağı ve şeker işinde olduğunu söyledi. Kazançtan pay sözü verdiği kadınlardan para istedi. İnce, bu yöntemi kullanarak 1 milyon doların üzerinde para toplamayı başardı. İnce'nin izini kaybettiğini ve İnce tarafından dolandırıldığını söyleyen birçok kadın canlı yayına girdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN