Müjde Uzman insomnia hastası olduğunu duyurdu: 3 haftadır hiç uyumadım

Müjde Uzman insomnia hastası olduğunu duyurdu: 3 haftadır hiç uyumadım

Oyuncu Müjde Uzman, Insomnia hastalığı olduğunu açıkladı. Uykusuzluk çektiğini ve üç haftadır uyumadığını söyleyen Uzman, "Hiçbiri işe yaramıyor artık, sanırım üçüncü haftadayım uyuyamama maratonunda, bugün de artık zirveyi görmüş bulunmaktayım. Hala uyuyamadım, hiç uyumadım" dedi.

Sevilen dizi 'Kızılcık Şerbeti'nin oyuncusu Müjde Uzman, sosyal medya hesabından Insomnia hastası olduğunu duyurdu. Zor zamanlar geçiren Uzman, 3 haftadır uyumadığı belirtti.

"İLK INSOMNİA'M DEĞİL SONUÇTA DA SİNİR BOZDU"

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulunan Uzman, yaşadıklarını anlattığı paylaşımına, "Mantıklı ve anlamlı cümleler kurmuşumdur umarım çünkü su altında ya da uzay boşluğundaymışım gibi hisler içindeyim. Doğal olarak... Neyse geçer, geçecek elbet... İlk Insomnia'm değil sonuçta da sinir bozdu. Zaten yeterince bozuk değilmiş gibi... Güne devam mı etsem ne yapsam acaba ya" notunu düştü.

mujde-uzman-jwod.jpg

"HİÇ UYUMADIM"

Oyuncu, daha sonra "Melatonin, meditasyon, nefes teknikleri, meditasyon müziği, lavanta, papatya, passiflora, erken kalkma, çalışma, yorulma… Hiçbiri işe yaramıyor artık, sanırım üçüncü haftadayım uyuyamama maratonunda, bugün de artık zirveyi görmüş bulunmaktayım. Hala uyuyamadım, hiç uyumadım" açıklaması yaptı.

INSOMNIA NEDİR?

Uykusuzluk (insomnia), uykuya dalmayı ve uykuda kalmayı zorlaştıran ya da çok erken uyanmaya ve yeniden uykuya dönememeye neden olan yaygın bir uyku bozukluğudur. Uykusuzluk hastalığı olan insanlar, uyandıklarında kendilerini yorgun hissederler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN