Murat Boz o haberle resmen yıkıldı! Gözyaşlarına boğuldu: Keşke daha önce haberim olsaydı" diyerek paylaştı!

Saçlarını gürleştirmek için yurt dışında uzun süre tedavi gören ve yeni imajıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Murat Boz, aldığı ölüm haberiyle adeta yıkıldı. Ünlü şarkıcının konuşmakta dahi güçlük çekmesi dikkatleri çekti.

Geçtiğimiz günlerde yurt dışında saç ektirme tedavisi gören ve yeni imajıyla herkesi şaşkınlığa düşüren ünlü şarkıcı Murat Boz, aldığı ölüm haberiyle adeta yıkıldı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı, aldığı acı haber karşısında duygu dolu anlar yaşadı. Ünlü şarkıcının konuşmakta dahi güçlük çekmesi dikkatleri çekti.

Şarkıcı Murat Boz, kendisini görmek isteyen kanser hastası hayranı Sıla’nın hayalini gerçekleştirmek için ailesine ulaştı ancak aldığı ölüm haberiyle sarsıldı. Aldığı acı haberle yıkılan Murat Boz, "Beni görmek istediğinden bugün haberim oldu. Keşke daha önce haberim olsaydı. Diyecek bir şey bulamıyorum" diye konuştu.

'KEŞKE DAHA ÖNCE HABERİM OLSAYDI'

Gözleri dola ve konuşmakta güçlük çeken şarkıcı, “Benim için çok zor bir video. Sıla’nın beni görmek istediğinden bugün haberim oldu. Annesiyle konuştum. Ben ulaştığımda yoğun bakıma girmişti. Sıla’mız melek oldu. Allah rahmet eylesin. Keşke daha önce haberim olsaydı. Diyecek bir şey bulamıyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN