Muslukları elmas gibi parlatıyor, günlerce kireç tutmuyor! İşte Kadir Ezildi'nin pratik temizlik yöntemi

Muslukları elmas gibi parlatıyor, günlerce kireç tutmuyor! İşte Kadir Ezildi'nin pratik temizlik yöntemi

Ev hanımlarının en büyük sorunlarından biri şüphesiz ki musluk ve duşakabin gibi yerlerde oluşan kireç lekeleridir. Temizliği kabusa çeviren bu lekeleri çıkarmak ne yazık ki fazlasıyla uğraştırıyor. Temizlik tüyolarıyla dikkat çeken Kadir Ezildi, kadınların korkulu rüyası kireç lekesi için inanılmaz bir çözümle geldi. İşte, Kadir Ezildi'nin kireç lekelerini anında geçiren pratik temizlik yöntemi...

Musluklarda, duşakabinlerde ve hatta evin birçok bölgesinde birikerek ortaya çıkan kireç lekesi, ev hanımları için adeta bir baş belası.

Bu lekelerden kurtulmak için çeşitli kireç sökücü kimyasallar bulunsa da ne yazık ki hiçbiri istenilen etkiyi göstermiyor. Temizlik konusundaki yetenekleriyle tanınan sunucu Kadir Ezildi, ev hanımlarının korkulu rüyası olan kireç lekeleri için en etkili yöntemi açıkladı.

BULAŞIKLAR KADAR KİREÇ ÜZERİNDE DE ETKİLİ

Fox TV'de ekrana gelen Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim isimli programla dikkat çeken Kadir Ezildi, temizlik konusunda kadınlara püf noktalar vermeye devam ediyor. Ev hanımlarının baş belası olan kireç lekeleriyle ilgili oldukça basit bir yöntemi açıklayan Kadir Ezildi, resmen hayat kurtardı.

h-12-ic.jpg

İnatçı kireç lekelerinden kurtulmanın çok basit olduğunu söyleyen Ezildi, temizlik yaparken musluk, duşakabin gibi kireç tutan yerlere bulaşık makinesi tableti uygulamayı tavsiye ediyor.

Kireç tutan bölgeyi temizlemek için yapmanız gereken tek şey uygun bir kabın içerisine yeterli miktarda ve elinizi yakmayacak derecede sıcak su koyduktan sonra içerisine bir tablet bulaşık makinesi deterjanı atmak. Bulaşık makinesi deterjanı suyun içinde çözüldükten sonra uygun bir bez yardımıyla kireçli bölgeyi temizlediğinizde kireçten eser kalmadığını göreceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN