Nazan Öncel'den kahreden haber: Apar topar hastaneye kaldırıldı!

Nazan Öncel'den kahreden haber: Apar topar hastaneye kaldırıldı!

Türk müziğinin efsane sanatçılarından Nazan Öncel'den kahreden haber geldi. Usta sanatçıdan gelen kötü haber hayranlarını korkuttu. Usta sanatçıya çok sayıda 'geçmiş olsun' mesajı atıldı.

Son olarak 2018 yılında 'Durum Şarkıları' adını verdiği albümünü yayınlayarak hayranları ile buluşan usta sanatçı Nazan Öncel'den kötü haber geldi. Ünlü şarkıcıdan gelen kötü haber hayranlarını üzüntü içerisinde bıraktı.

Usta sanatçı Nazan Öncel'den kahreden haber geldi. Usta sanatçıdan gelen kötü haber hayranlarını korkuttu. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcıya çok sayıda 'geçmiş olsun' mesajı atıldı.

Türk müziğinin efsane sanatçılarından Nazan Öncel, ani bayılma nedeniyle apar topar hastaneye kaldırıldı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla asta yatağından yaptığı paylaşımda yaşadıklarından bahseden Nazan Öncel, tansiyonunun 22'ye çıktığını ve ani bir bayılma yaşadığını açıkladı. Serum ile tedavi gördüğünü duyuran usta sanatçı, sigarayı bıraktığını vurgulayarak "Sigara insanın düşmanıyla sevişmesi gibi bir şeydir. Sıcaklar falan derken tansiyon 22'yi gördü. Ani bir bayılma… Apar topar hastaneye koştuk, serum tedavisi ve saire. Sigarayla da vedalaştık." dedi.

Nazan Öncel'in paylaşımına Songül Öden ve Ata Demirer başta olmak üzere pek çok isimden "Geçmiş olsun" mesajları geldi.

Sanatçı Nazan Öncel, tansiyon problemi nedeniyle hastaneye kaldırıldı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN