Ne yaptın kendine! Estetikli haliyle paylaşım yapmıştı, Serap Paköz'ün son halini görenlerin ağzı iki metre açık kaldı

Ne yaptın kendine! Estetikli haliyle paylaşım yapmıştı, Serap Paköz'ün son halini görenlerin ağzı iki metre açık kaldı

Bir süredir ekranlardan uzak olan sunucu Serap Paköz son hali ile sosyal medyada gündem oldu. Serap Paköz, geçtiğimiz yıllarda Seda Sayan'ın yolundan gitmiş ve Fransız askısı yöntemine başvurmuştu. Serap Paköz'ün son hali bazı takipçileri tarafından 'gençleşip güzelleşmiş' yorumları alırken bazıları ise sunucuyu 'Uzay Yolu' filminin efsane karakteri Mr. Spock'a benzetti. İşte detaylar...

57 yaşındaki ünlü sunucu Serap Paköz bir süredir ekranlardan uzak duruyor. Sosyal medyada ise oldukça aktif olan Paköz'ün son hali görenleri şaşırttı. Şarkıcı ve sanatçı Seda Sayan'ı örnek olan Paköz, onun doktoruna giderek Fransız askısı yaptırmıştı. Ünlü sunucu, operasyon öncesi ve sonrasını takipçileriyle paylaşmıştı. Son hali sosyal medya kullanıcılarının diline düşmüştü.

1-012.jpg

Serap Paköz, yeni işlemler yaptırmaya devam ediyor. Son hali olay olan ünlü sunucunun sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından beğenilirken bazı kullanıcılar ise Uzay Yolu' filminin efsane karakteri Mr. Spock'a benzetti.

2-002.jpg

Paköz'ün son haline gelen bazı yorumlar..."Estetikten dolayı konuşamıyor", "Doğallığınızı kaybetmişsiniz", 'Yüzüne ne oldu?'gibi yorumlar yer aldı.

3.jpg

"DİŞLERİMİ ÇEKTİRDİM"

57 yaşındaki sunucu gelen bu yorumlar üzerine sessizliğini bozarak dişlerini çektirdiğini açıkladı.

4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN