O da estetikli çıktı! Eski halini görenler gözlerine inanamadı

O da estetikli çıktı! Eski halini görenler gözlerine inanamadı

Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren yakışıklı oyuncunun da estetik ameliyat yaptırdığı ortaya çıktı. Memajerimi Ara dizisi ile parlayan 28 yaşındaki oyuncunun eski fotoğraflarını gören takipçileri estetiksiz halini Şirinler çizgi filmindeki Gargamel'e benzettiler. Yakışıklı oyuncunun sosyal medyadaki fotoğraflarını gören takipçileri kendilerini 'O da estetikli çıktı' demekten geri alamadı. İşte Eski halini görenlerin gözlerine inanamadığı o ünlü ismin estetiksiz hali...

İlk kez Menajerimi Ara dizisi ile genç kızları ekran başına kilitleyen 28 yaşındaki genç oyuncu Deniz Can Aktaş'ın estetiksiz fotoğrafları sosyal medyaya düştü. Takipçilerinin şoke olduğu fotoğraflar çok konuşuluyor. Ünlü oyuncunun hayranları Deniz Can Aktaş'ın estetiksiz halini paylaşarak Şirinler çizgi filmindeki kötü kalpli büyücü Gargamel'e benzettiler.

KASABA DOKTORU DİZİSİNİN YAKIŞIKLI ÖMERİ'DE ESTETİK HARİKASI ÇIKTI

Ekranların yeni jönü olarak görülen yakışıklı olduğu kadar yetenekli de olan Deniz Can Aktaş, en son TRT'de yayınlanan Kasaba Doktoru dizisinde Ömer karakterini canlandırdı.

Deniz Can Aktaş izleyicilerin karşısına ilk kez, Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde canlandırdığı Seçkin karakteriyle çıkmıştı. Hapishanede geçenlerin konu alındığı Avlu dizisinde de Alp karakterine hayat vermişti. Ama Deniz Can Aktaş Menajerimi Ara dizisi ile hafızalara kazındı.

deniz-can-oyuncu-1.jpg

BANDIRMA FÜZE KULÜBÜ İLE SİNAMA İZLEYİCİSİNİN KARŞISINA GEÇECEK

Deniz Can Aktaş yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği Bandırma Füze Kulübü filmi ile de sinama izleyicisinin karşısına çıkacak. Genç kızları kendine hayran bırakan Deniz Can Aktaş, oyunculuktaki performansı ile de izleyenlerin beğenisini kazanıyor.

Hikayesini gerçek hayattan alan Bandırma Füze Kulübü filminde başrol oynayan Deniz Can Aktaş’a güzel oyuncu Alina Boz eşlik ediyor.

ve Deniz Can Aktaş’ın paylaştığı Bandırma Füze Kulübü filminin gerçek bir hikâyeden uyarlanması ise, sinema seyircisini şimdiden etkiledi. Gerçek bir yaşam hikayesinden yola çıkarak beyazperdeye aktarılan Bandırma Füze Kulübü filminin hikayesi kadar zengin oyuncu kadrosu ile de dikkatleri çekiyor.
Başrollerinde Alina Boz ve Deniz Can Aktaş ikilisinin yer aldığı Bandırma Füze Kulübü filminde Erkan Kolçak Köstendil, Atay Yıldız, Aslı Bekiroğlu, Görkem Sevindik, Öykü Gürman, Tolga Canbeyli, Bülent Alkış ve Altan Erkekli gibi birbirinden ünlü ve değerli isimler yer alıyor.

SOSYAL MEDYADA ÇIKAN ESTETİKSİZ FOTOĞRAFLARI OLAY OLDU

TRT'nin Kasaba Doktoru dizisinde Ömer karakterine hayat veren Deniz Can Aktaş'ın, sosyal medyada ortaya çıkan estetiksiz fotoğrafları çok konuşuldu. Estetik operasyonun ünlü oyuncunun yüzünde ciddi bir değişime neden olduğu ortaya çıkarken pek çok takipçisi Deniz Can Aktaş'ın estetiksiz hali için "eski fotolar ortaya çıktı sen gargamelmişsin" yorumu yapıldı.

İşte ünlü oyuncunun estetik yaptırmadan önceki hali

deniz-can-oyuncu.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN