O Ses Türkiye birincisi Lütfiye Özipek kimdir? İşte hayatı...

O Ses Türkiye birincisi Lütfiye Özipek kimdir? İşte hayatı...

2018 O Ses Türkiye'nin birincisi bu akşam belli oldu. Yarışmanın birincisi Lütfiye Özipek oldu. Sosyal medyada Lütfiye Özipek kimdir sorusu merak ediliyor. Aslen Kıbrıslı olan yarışmacı Lütfiye Özipek'in özel hayatı merak konusu oldu. Lütfiye Özipek müzikal kariyerine çok küçük yaşta piyano çalarak başladı. Lütfiye Özipek, Gökhan Özoğuz'un takımında yarışıyordu. Peki O Ses Türkiye birincisi Lütfiye Özipek kimdir? İşte Lütfiye Özipek ile ilgili merak edilen her şey...

Sosyal medyada 2018 O Ses Türkiye birincisi  Lütfiye Özipek kimdir, nereli sorusu araştırılıyor. Lütfiye Özipek kaç yaşında, kimin takımında? Acun Ilıcalı’nın sunduğu TV 8’in sevilen yarışmasında Lütfiye Özipek ve Nihat Mugil finale adını yazdırdı. Finale kalan isimler arasında olan Lütfiye Özipek ve Yener Bulut- Ümit Durak ikilisi Gökhan'ın takımında yer alıyor. Lütfiye Özipek, 1990 yılında Kıbrıs'ta dünyaya gelmiştir. Yarışmacı aslen Kıbrıslı'dır.  Müzikal kariyerine çok küçük yaşta piyano çalarak başlayan Özipek, o günden beri serüvenine devam ediyor. Özipek, lise eğitimini Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde tamamladı. ayrıca Özipek  University Of Nicosia'da caz eğitimi, ardından İngiltere'de Pop Müzik ve Söz Yazarlığı Eğitimi alarak 2013'te mezun oldu. Kıbrıs'ta verdiği konserlerinde pop, caz ve alternatif müziğe yer veren Özipek, Türkiye'de kendi söz ve bestelerinden oluşan albüm için çalışmalarını sürdürüyor. O Ses Türkiye birincisi Lütfiye Özipek kimdir? İşte Lütfiye Özipek ile ilgili merak edilen her şey...

O Ses Türkiye 2018 sezonunun birincisi belli oldu. Yıldız Tilbe ve Hadise'nin birer, Gökhan ve Murat Boz'un takımından ise ikişer kişi O Ses Türkiye'nin finalistleri olarak belirlenmişti. Peki O Ses Türkiye 2018 şampiyonu kim oldu? 2018 O Ses Türkiye birincisi Lütfiye Özipek kimdir, nereli sorusu araştırılıyor. Lütfiye Özipek kaç yaşında, kimin takımında? İşte gecede yaşananların kısa bir özeti ve sms oylaması sonucu şampiyon ilan edilen o isim!

O Ses Türkiye'nin aylar süren mücadelesinde büyük finale kadar kalmayı başaran Aydan Kahraman, Ceren Düzova, Lütfiye Özipek, Nihat Mugil, Oğulcan Bolcan ve Yener Bulut-Ümit Durak ikilisi şampiyon olmak için performanslarını sergiledi. İlk turda Ceren ve Aydan, İkinci tur bölümünde ise Nihat ve Oğulcan elendi.

18-02/05/o-ses.jpg

LÜTFİYE ÖZİPEK KİMDİR?

Lütfiye Özipek, 1990 yılında Kıbrıs'ta dünyaya gelmiştir. Müzikal kariyerine çok küçük yaşta piyano çalarak başlayan Özipek, o günden beri serüvenine devam ediyor.
Özipek, lise eğitimini Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde tamamlamasının ardından, önce University Of Nicosia'da caz eğitimi, ardından İngiltere'de Pop Müzik ve Söz Yazarlığı Eğitimi alarak 2013'te mezun oldu.

Kıbrıs'ta verdiği konserlerinde pop, caz ve alternatif müziğe yer veren Lütfiye Özipek, Türkiye'de kendi söz ve bestelerinden oluşan albüm için çalışmalarını sürdürüyor.
Özipek, Kıbrıs'ta verdiği çeşitli konserler yanısıra vokal koçluğu yaparak, ülkede genç müzisyenlerin yetişmesine de yardımcı oluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN