Önce ağabeyini oynadı, şimdi de babasını oynayacak: İşte Mehmet Günsür'ün yeni rolü

Önce ağabeyini oynadı, şimdi de babasını oynayacak: İşte Mehmet Günsür'ün yeni rolü

Disney Plus'ın merakla beklenen Atatürk dizisinin kadrosuna bir oyuncu daha katıldı. Aras Bulut İynemli'nin Atatürk'e hayat vereceği dizide, Atatürk'ün babası Ali Rıza Efendi'yi Mehmet Günsür oynayacak. İkili, daha önce Muhteşem Yüzyıl'da ağabey-kardeşi canlandırmıştı.

Disney Plus 14 Haziran’da Türkiye pazarına giriyor. Popüler platform her gün yeni bir hamleye daha imza atıyor. Halit Ergenç, Tarkan, Cansu Dere, Can Yaman, Yılmaz Erdoğan, Engin Akyürek, Şahan Gökbakar, Ata Demirer, Demet Özdemir, Hande Erçel gibi birbirinden ünlü isimlerle el sıkışan platformun gözde projelerinin başında da Atatürk dizisi geliyor.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Aras Bulut İynemli’nin başrolünü oynayacağı dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili her geçen gün yeni bir isim daha gündeme geliyor. Mustafa Kemal’in Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ı Songül Öden'in oynayacağı bildirilmişti. Merakla beklenen dizide Mustafa Kemal’in babası Ali Rıza Efendi’yi ise ünlü oyuncu Mehmet Günsür oynayacak.

İynemli ve Günsür, daha önce Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kanuni Sultan Süleyman'ın oğulları Şehzade Bayezid ve Şehzade Mustafa'yı canlandırmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN