Onlar buluttan nem kapıyorlar! En alıngan burçlar belli oldu...

Onlar buluttan nem kapıyorlar! En alıngan burçlar belli oldu...

En hassas olanı burçları öğrenmenizde fayda var. Tabii ki, bir kişinin ne kadar alıngan olduğu çok sayıda faktörden etkilenir ve bunların arasında büyük olasılıkla doğduğu ay ve gün yani burcu ilk sırada yer alır. İşte takımyıldızların en alıngan olanları...

En alıngan burçların kimler olduğunu bilmek iyidir. Zodyakın en alıngan burçları sıralamasında hiç şüphesiz Yengeç ilk sırada yer alıyor. O kadar hassas, etkilenebilir bir ruhu var ki, Yengeç'i gücendirmemek için diğerlerinin olağanüstü bir incelik ve duyarlılık göstermesi gerekiyor .

KOÇ BURCU

Bu sevimli yaratığı nasıl gücendirdiğiniz belli değil ama onu gücendirdiyseniz hemen affedileceksiniz. Koç, oldukça yüksek derecede öfke ile karakterize edilir. Çok çabuk öfkelenen koçlar sinirlendikleri hızda sakinleşir. Onlar asla gaddar değiller. Daha sonra sizin için üzülebilirler bile.

BOĞA BURCU

Boğa'yı kızdırmamak daha iyi olur. Boğalar öfkelenince hemen sizi boynuzlarına takmazlar. İlk başta size gücenecekler. Ve sadece oturup boğaların sızlanmalarını dinlemelisiniz. Önce kötü olan ve gücendikleri şeyleri dillendireceklerdir. Sonra da kızdıkları insana kötü davranmaya başlayacaklardır. Boğa'nın sabrı etkileyici, ama ne yazık ki sonsuz değil.

İKİZLER BURCU

Onlarla ancak beklenmedik bir şekilde tartışabilirsiniz. Ancak İkizler ile olan tartışmalar, yüksek gerilimli olur ve beklenmedik bir saldırı ile karakterize edilir. Büyük olasılıkla, kelimelerle size saldıracaktır. Ve sonra her şeyi hızlı bir şekilde unutacaktır.

YENGEÇ BURCU

Yengeçler alıngandır ve onları gücendirmek kolaydır, çevrelerindeki dünyayı çok keskin algılarlar. Kırgın Yengeç kurnaz, kinci ve yine de duygusaldır. Hatta seni affedebilir. Ancak kırgın yengeci ne kadar sevdiğinizi kanıtlamayı unutmamalısınız. İçtenlikle af dilerseniz bilin ki hızlıca bağışlanacaksınız. Ama Yengeçler intikam almaya karar verirse, o zaman senin işin zor.

ASLAN BURCU

Aslan sana gücendiyse, muhtemelen onu hafife almışsınızdır. Ve aslanlar intikam alırken seyircinin tüm dikkatini çekmeyi sever. Ve çok çabuk kırılan aslanlar sizi iletişime geçmeyecek ve sizi görmezden gelecektir. Bunları yapmayan aslanlar ise çok kızgındırlar ve bir aslan gibi kükreyerek suçlu için çok ciddi sıkıntılar çıkaracaktır. Unutmayın, bu adamlar oldukça etkili olabilir. Onları övün. Onları övecek bir şey bulursanız yüreklerinde anında çiçekler açacak. Ve belki her şey yoluna girecek. Hatta aslanın koruması altına da girebilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Başakları gücendirdiyseniz bir vasiyet yazın. Bir başağı gücendirmek gerçekten çok zordur, ama eğer gücendirmeyi başardıysanız işiniz bitmiştir. Başaklar aslında kötü değildir, kinci bile değildir. Ancak tüm suçlular genellikle her türden karalama ve infaz listelerine yazılır, bu nedenle yine de sizden intikam alacaklardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN