Oyuncu Boran Kuzum: En büyük korkumu yaşadım

Oyuncu Boran Kuzum: En büyük korkumu yaşadım

Oyuncu Boran Kuzum, kariyeri ve özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. Babasının vefatının ardından hayata bakışının değiştiğini söyleyen Kuzum, “En büyük korkumu yaşadıktan sonra artık hiçbir şey o kadar korkutmaz oldu” dedi. ABD yapımı “Big Mistakes” dizisiyle uluslararası kariyerinde yeni bir sayfa açan oyuncu, sette Türk kültürünü temsil etmeye özen gösterdiğini anlattı.

İbrahim Selim ile "Bu Gece" programına konuk olan oyuncu Boran Kuzum, kariyer yolculuğundan ailesine, yurt dışı deneyiminden Ankara’ya duyduğu özleme kadar birçok konuda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Babasını kaybetmesinin kendisi için büyük bir kırılma noktası olduğunu belirten Kuzum, bu sürecin kendisine yeniden başlama cesareti ve özgürlük duygusu kazandırdığını ifade etti.

Hayatındaki en büyük dönüm noktasını babası Bora Kuzum’u kaybetmesi olarak tanımlayan oyuncu, bu acı tecrübenin kendisini korkularından arındırdığını belirtti. Kuzum, "En büyük korkumu yaşadıktan sonra artık hiçbir şey o kadar korkutmaz oldu. Bu süreç bana yurt dışında yeniden başlama cesareti ve büyük bir özgürlük verdi" dedi.

"BIG MISTAKES'TEKİ KARAKTERİME TÜRK KÜLTÜRÜNDEN İZLER KATTIM"

9 Nisan'da yayına giren ABD yapımı "Big Mistakes" dizisiyle uluslararası kariyerine adım atan Kuzum, setin ilk gününde ekibe baklava götürdüğünü anlattı. Canlandırdığı karaktere Türk kültüründen izler kattığını belirten başarılı oyuncu, "El öpüp başa koyma gibi bizde olan detayları özellikle eklemek istedim; temsil konusu benim için çok önemli" ifadelerini kullandı.

"ANKARA, ARKADAŞI OLMAYANIN ANLAYAMAYACAĞI BİR ŞEHİR"

İstanbul’un dejenere olmuş sosyal hayatını eleştiren ve "Ankara benim kırmızı çizgim" diyen Kuzum, memleketine olan bağını şu sözlerle dile getirdi: "Ankara, arkadaşı olmayanın anlayamayacağı bir şehir. İstanbul’da nereye gittiğin önemli, kiminle olduğun değil." Özel hayatına dair de konuşan oyuncu, yalnızlığına olan aşırı düşkünlüğünün bazen ilişkileri "toksik" hale getirebildiğini ve kıskançlığını sadece kendi içinde yaşadığını itiraf etti.

"EHLİYETİM VARDI AMA ARABA SÜREMİYORDUM"

Kuzum, kariyerinin başında yaşadığı esprili bir "set kazasını" da paylaştı. Deneme çekimlerinde (audition) araç kullanabildiğini söylemesine rağmen aslında aktif şoför olmadığını belirten oyuncu, bir sahnede kontrolü kaybederek aracı parçaladığını, sahnelerin ise hasarlı aracı gizlemek için farklı açılardan çekildiğini kahkahalarla anlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN