Oyuncu Ezgi Mola anne oldu: İşte bebeğine verdiği isim

Oyuncu Ezgi Mola anne oldu: İşte bebeğine verdiği isim

Ünlü oyuncu Ezgi Mola ile 8 Mayıs'ta nikâh masasına oturduğu işletmeci Mustafa Aksakallı ilk bebeklerini kucağına aldı. İşte çiftin bebeklerine verdiği isim...

Oyuncu Ezgi Mola, 4 yıllık sevgilisi işletmeci Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs’ta Maçka’daki bir otelde sade bir nikâh töreniyle dünyaevine girmiş, oyuncu bir süre sonra hamile olduğunu açıklamıştı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ezgi Mola-Mustafa Aksakallı çifti bu gece oğullarına kavuştu. İkili ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

BEBEĞİNİN İSMİ BELLİ OLDU

Mola'nın yakın arkadaşı Merve Dizdar, çiftin bebeğinin adını ağzından kaçırmıştı. Dizdar, Afife Tiyatro Ödülleri gecesinde çiftin oğullarının adının Can olacağını şu sözlerle ifade etmişti:

"Can bizim canımız olacak. Bize en büyük hediye. Çevresinde onu çok seven insanlar olacak. Adı Can olacak ama kim koydu bilmiyorum onu Ezgi'ye sorun."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN