Oyuncu Hazal Kaya: Dayanamayıp arada intihar ediyorum

Oyuncu Hazal Kaya: Dayanamayıp arada intihar ediyorum

Aşk-ı Memnu dizisinde oynadığı Nihal karakteriyle adını duyurup Adını Feriha Koydum dizisiyle şöhret olan oyuncu Hazal Kaya, şeker hastası olduğunu açıkladı. Kaya, "Şeker hastasıyım yemeğin yağlısını ve hamurlusunu yemek istiyorum. Arada intihar ediyorum bu şekilde" dedi.

Oyuncu Hazal Kaya, Teras Noir isimli podcast programına konuk oldu ve özel hayatına dair bilinmeyenleri anlattı.

Kaya, "Gaziantepliyim ve yemek yemeyi çok seviyorum. Yemeğin yağlısını ve hamurlusunu yemek istiyorum" dedi. Paylaştığı yemek fotoğraflarıyla ilgili de konuşan güzel oyuncu, “Gaziantepliyim ve yemek yemeyi çok seviyorum. Yemeğin yağlısını ve hamurlusunu yemek istiyorum. Şeker hastasıyım ama arada intihar ediyorum bu şekilde” diye anlattı.

benzer-isler-askim-biz-de-birbirimize-benzemisiz-baya-atayaliko-o-zaman-fiko-bana-da-mi-benziyo.jpg

"ALİ'NİN ÇOK AZ FOTOĞRAFI VAR"

Leyla ile Mecnun dizisinin yeniden ekranlara dönmesiyle eşi Ali Atay'ın iş yoğunluğunun arttığını söyleyen Hazal Kaya, eşinin fotoğraflarını elde edebilmek için set çalışanlarından destek aldığını söyledi.

30 yaşındaki oyuncu, Instagram Sorgusu'nda eşinin fotoğraflarını alabilmek için çalıştığı dizinin set fotoğrafçılarıyla arkadaş olduğunu anlattı.

Kaya, “Ali’nin o kadar az fotoğrafı var ki” diyen Hazal Kaya, “Set fotoğrafçılarıyla ben muhatap oluyorum. Ali’nin güzel fotoğrafı var mı, yollasanıza bana diye istiyorum onlardan” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN