Ozan Güven yıllar sonra ortaya çıktı! Son halini görenler tanımayadı: O olay sonrası kayıplara karışmıştı

Ozan Güven yıllar sonra ortaya çıktı! Son halini görenler tanımayadı: O olay sonrası kayıplara karışmıştı

Ozan Güven, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemelik olduğu için bir süredir ekranlardan uzaktı. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oy kullanmak üzere Topkapı Üniversitesi TSYD Yerleşkesi'ne gelen Güven, basın mensupları tarafından görüntülendi. Oyuncunun son hali sosyal medyada hızla yayıldı ve değişimini görenler "Tanıyamadım" şeklinde yorumlar yaptı. Ozan Güven'in yeni imajı büyük ilgi uyandırdı. İşte Ozan Güven'in son hali...

Ozan Güven, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla devam eden mahkeme süreciyle ilgili son açıklamasında, "Yakında tüm bu iddialar sona erecek, geri döneceğim. Keşke Deniz Bulutsuz'u biraz araştırsaydınız, o zaman ne olduğunu anlardınız. Mahkemede fotoğrafların photoshop veya montaj olduğu ortaya çıkacak. Bu zor günler geride kalacak" ifadelerini kullanmıştı.

Ekranlardan bir süre uzak kalan oyuncu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oy kullanmak üzere Topkapı Üniversitesi TSYD Yerleşkesi'ne geldi ve burada basın mensupları tarafından görüntülendi.

OZAN GÜVEN'İN SON HALİ: GÖRENLER TANIYAMADI

OZAN GÜVEN

Oyuncu Ozan Güven, kalabalık bir grup tarafından "Hayatınız çok zor, bu kadar insanla" şeklinde bir yoruma, "Hepiniz burada şahitsiniz, oyumu kullandım" şeklinde cevap verdi. Daha sonra "Hayırlı olsun inşallah" diyerek okuldan ayrıldı.

Sosyal medyaya düşen son halinin paylaşılmasıyla birlikte, Ozan Güven'in değişimi hızla gündem oldu. Bazı kullanıcılar tarafından "Tanıyamadım" şeklinde yorumlar yapıldı.

OZAN GÜVEN KİMDİR?

ozan güven

Ozan Güven, 1975 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olarak Almanya'da doğmuştur. Eğitim hayatında Mimar Sinan Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı'nda modern dans bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk yeteneğini geliştirmek için İzmir Belediye Konservatuvarı'nda dersler almış ve ardından Şahika Tekand Tiyatrosu'nda çalışmıştır.

Ozan Güven, televizyon dünyasında da tanınmış bir oyuncudur. "İkinci Bahar", "Çiçeği Büyütmek", "Koçum Benim", "Aslı ile Kerem", "Bir İstanbul Masalı", "Canım Ailem", "Koyu Kırmızı", "Muhteşem Yüzyıl" ve "Fi" gibi popüler dizilerde rol almıştır. Ayrıca G.O.R.A, A.R.O.G, Yahşi Batı, Arif V 216 ve Pek Yakında gibi filmlerde yakın arkadaşı Cem Yılmaz ile birlikte oynamıştır.

Ozan Güven, Türk sinema ve tiyatro dünyasında başarılı bir kariyere sahip olan bir sanatçıdır. Yüksek oyunculuk yeteneği ve dikkat çekici performanslarıyla izleyicilerin beğenisini kazanan Güven, pek çok farklı karaktere hayat vermiştir. Sahne ve kamera önünde gösterdiği başarılı performanslarla adından söz ettiren Ozan Güven, hem dramatik rollerdeki derin duyguları aktarabilme yeteneğiyle hem de komedi türündeki karakterlere getirdiği özgün yorumlarıyla tanınmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN