Özge Gürel'in acı günü! Babasını kaybetti

Özge Gürel'in acı günü! Babasını kaybetti

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Serkan Çayoğlu ile evliliğe ilk adımı atan Özge Gürel, babasının acısı ile sarsıldı.

2015 yılında Kiraz Mevsimi dizisi ile şöhreti yakalayan Özge Gürel, 6 yıldır Serkan Çayoğlu ile birlikteydi. Geçtiğimiz günlerde evliliğe ilk adımı atarak Çayoğlu'na evet diyen Gürel, babasını kaybetti.

Bir hafta önce böbrek rahatsızlığı nedeniyle ameliyat masasına yatan Özge Gürel’in babası Ercüment Gürel, hayatını kaybetti. Haberi "Felaket Tellalı" lakabı ile bilinen ses sanatçısı Onur Akay, duyurdu.

gfjfgjfgjfgj.jpg

Akay, "Oyuncu Özge Gürel dün baba acısı ile yıkıldı.1 hafta önce böbrek rahatsızlığı nedeni ile ameliyat olan babası Ercüment Gürel, taburcu olmuştu. Ancak dün fenalaşarak hastaneye kaldırılan Ercüment Gürel maalesef hayatını kaybetti. Ercüment Gürel’in cenazesi 2 Ekim 2021 tarihinde Kamiloba Mezarlığı'nda toprağa verildi. Özge Gürel ve ailesine başsağlığı ve sabır dilerim." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN