Papağana yaptığı işkenceyle gündem olmuştu! MasterChef Murat Özdemir son haliyle gündeme bomba gibi düştü: Yeni mesleği...

Papağana yaptığı işkenceyle gündem olmuştu! MasterChef Murat Özdemir son haliyle gündeme bomba gibi düştü: Yeni mesleği...

MasterChef Türkiye'ye katılan ve daha sonrasın açıklamalarıyla gündem olan Murat Özdemir, yarışmadan diskalifiye edilmişti. Yarışmadan ayrıldıktan sonra sosyal medyada video çekmeye başlayan Murat Özdemir'in son halini görenler gözlerine inanamıyor. Papağanına yaptığı işkenceyle cezaevine giren Özdemir, yeni imajıyla hayranlarını şoke etti. Yeni mesleğini duyanların ağzı açık kalıyor. İşte MasterChef Murat Özdemir'in son hali...

Papağına yaptığı işkenceyle tüm Türkiye'nin gündemine oturan Murat Özdemir uzun zamandır ekranlarda gözükmüyordu. Kendi kabuğuna çekilen Özdemir'in son hali ortaya çıktı. Görenlerin ağzı açık kaldı, yeni imajıyla herkesi şaşırttı. Aşçılıktan yeni mesleğe geçen Murat Özdemir'in son hali bomba gibi işte. Bakın Murat Özdemir'in son hali nasılmış?

SON HALİYLE GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

2018 yılında MasterChef Türkiye'ye katılan ve daha sonrasında çıkardığı gerginliklerden dolayı diskalifiye olan Murat Özdemir gündemden düşmek bilmiyor. Sosyal medyada sık sık fotoğraflar çeken Özdemir, papağına yaptığı işkence ile tüm Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Uzun süredir ekranlarda gözükmeyen Murat Özdemir'in son hali ortaya çıktı.

b89996.jpg

Yaşadıklarının ardından kısa bir süre Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören MasterChef Murat, yeni imajıyla herkesi şaşırttı. TikTok ve Instagram hesabından sık sık paylaşımda bulunan Özdemir, değişimiyle ağızları açık bıraktı.

YENİ MESLEĞİNİ GÖRENLER ŞAŞIP KALIYOR

Yaptığı hareketlerden sonra kendisine küçük bir araba alan Murat Özdemir artık hayır lokması ve pilav dağıtıyor. Eski yarışmacı sosyal medyadan sık sık gönderiler paylaşıyor.

b89.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN