Pazar günü saat 17.08'de başlıyor! Sıra dışı ve alışılmadık şeylere hazır olun...

Pazar günü saat 17.08'de başlıyor! Sıra dışı ve alışılmadık şeylere hazır olun...

Ay, bugün Kova burcuna girdiği saat 17:08'e kadar Oğlak burcundan geçişine devam edecek. Sorumluluk duygumuz her zamankinden daha güçlü olurken, Ay'ın Oğlak burcundan geçişi ile hayatın çoğu alanında verimlilik artacak. Bu Ay bizi toparlayarak hırslarımızı harekete geçiriyor.

27 KASIM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Saat 17:08'den itibaren Kova burcundaki Ay ile orijinal, yaratıcı ve ilerici olana yöneliyoruz. Entelektüel uyarım, değişim ve sıra dışı ya da alışılmadık deneyimler yaşamayı arzulamaya başlayacağız. Bu nedenle azıcık dikkat iyi olacaktır.

Bununla birlikte, bugünün Merkür-Uranüs karşılaşması, belirsiz yönlere ve talimatlara, pratik tavsiyelere açık olmamaya veya yönetilecek zihinsel düzensizliğe işaret edebilir. Şimdilik, başkalarının taktirini kazanmak zor olabilir. Kötü düşünülmüş kararlara dikkat etmeliyiz.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu pazar çok konuşkan görünüyorsunuz ama bu özelliğiniz sizin için iyi olmayacak. Etrafınız sizden belirli bir davranış sergilemenizi talep edecek oldukça zarif insanlarla çevrili olabilir.

Bununla birlikte, tavırlarınızdan hiçbir şekilde rahatsız görünmüyorsunuz ve muhtemelen yaptıklarınız sizi iyi hissettiriyor.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Evde daha fazla sorumluluk alıyorsunuz, belki de küçük çocuklara göz kulak olacağınız yoğun bir pazar günü sizi bekliyor.

Geçirdiğiniz zaman hoşunuza gidecek ama aynı zamanda, özellikle öğleden sonra kendinizi oldukça yorgun da hissedebilirsiniz. Bazı Boğaların yaklaşan seyahat için para ayırması veya başka hazırlıklar yapması gerekebilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Özellikle sosyal hayatınız söz konusu olduğunda küçük fırsatların olduğu bir gün ama bu çok da romantik bir gün geçiremeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

Partneriniz için bir şeyler hazırlama şansınız olabilir. Ayrıca duygularınızı da ifade etmeniz gerekecek.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu pazar günü evdeki pratik bir aktiviteye çok fazla enerji harcıyorsunuz ve muhtemelen bu, sizi gereğinden fazla yoracak.

İyi bir arkadaşınız, arkadaşlığınızın değerinin farkına varabilir ve birlikte daha fazla zaman geçirmeniz için sizi kovalayabilir ama siz ona karşı oldukça soğuk görüneceksiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Çok sakin bir ruh hali içinde göründüğünüz ve olup biten hiçbir şeyi ciddiye almadığınız için önünüzde rahat bir gün var.

Aslında bu iyi bir şey çünkü sizi pek mutlu etmeyecek bir tartışma çıkabilir. Ve eğer bu tartışmayı ciddiye alsaydınız, canınız yanabilirdi. Ayrıca, kendinizi bir yakınınızın yerine koymanız gerekiyor ve belki de böyle onu daha iyi anlayacaksınız.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Mevcut eğilim sizi, yakın birinin önünde duygularınızı tam olarak göstermeye itecek. Bunun sebebi, o kişinin size bir şekilde meydan okumasından kaynaklanıyor olabilir.

Bu size pek rahat gelmeyebilir, ancak yine de, belki de mücadeleyi kazanmanızı sağlamak amacıyla, duygularınızı göstermeye devam edeceksiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Tarafsız tavrınıza rağmen geçmişteki bazı saplantılarınız bugün su yüzüne çıkabilir ve eski sevgilinize karşı hala hisler beslediğiniz veya buna benzer bir şey ortaya çıkabilir.

Ruhunuz sürükleyici düşüncelerden kurtulana kadar ufkunuz bir daha aydınlanmayacak. Öğleden sonra özel biriyle geçirilen romantik bir zaman fikrinizi değiştirmenize neden olabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Pembe gözlüklerinizi çıkarmanız gerekebilir çünkü bu o tatlı günlerden biri olmayacak.

Yaptıklarınızın sonuçlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz ve buna tepki verirken oldukça bencilce davranabilirsiniz. Özellikle partneriniz işin içindeyse, yalan söylemenin en iyi çözüm olduğunu düşünüyor olabilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Belki de bazı ev içi sorumluluklarla uğraşmanız gerektiğinden, bu pazar günü eğlenmeniz için birkaç engel var.

Belki de bunun sizin de hatanız olabileceğinin farkında olduğunuz için, bundan çok rahatsız olmayacaksınız.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu herkes için kafa karıştırıcı bir dönem. Şüphesiz bunu fark etmişsinizdir. Bu gibi durumlarda, bazı insanlar dramatik değişime direndikleri için her zamankinden daha katı hale gelirler. O insanlar geleneklere bağlı kalmaya çalışıyorlar.

Burcunuzun duyarlılığı sizi geçmişe karşı savunmasız hale getiriyor, ancak mevcut koşullar bazı inançlarınızdan vazgeçmeniz için size ilham vermeli.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bazıları diğerlerinden daha stresli ama olumlu anlamda finansal düzenlemelerle dolu bir gündesiniz ve bundan memnun kalacaksınız.

Belki de bazı konularda sizi karanlıkta bıraktığı için bir yakınınıza olan güveninizi kaybediyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bugün bunu açıklığa kavuşturmak için pek de iyi bir gün değil.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bir kişisel tatmin günü, belki de bir çeşit aşk. Bekar Balıkların bu zamandan faydalanacağı muhtemel.

Ayrıca, partnerinizin son zamanlarda neler yaptığıyla çok ilgilendiğiniz anlaşılıyor ve büyük ihtimalle öğleden sonrasını onunla eğlenceli bir şekilde geçirerek son yaptıklarından haberdar olmaya çalışacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN