Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan'dan şok itiraf! Oyunculuğu neden bıraktı açıkladı: İkimizden biri...

Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan'dan şok itiraf! Oyunculuğu neden bıraktı açıkladı: İkimizden biri...

Aralarında yaş farkı nedeniyle yıllardır eleştiriye maruz kalan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinden hayranlarını şok edecek itiraf geldi. Açıklamalarıyla herkesi şaşırtan ünlü çift ikimizden biri diyerek oyunculuğu neden bıraktığını itiraf etti.

Türk televizyonlarının en sevilen dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın' da Meltem karakterine hayat veren Pınar Altuğ, kendisi gibi ünlü olan oyuncu eşi Yağmur Atacan ile evliliklerinde 15 yılı geride bıraktı. 2008 yılında hayatlarını birleştiren ünlü çiftin, bu tarihten bir yıl sonra da evliliklerinin meyvesi kızlarına kavuşmuşlardı.

yagmur-atacan-1.jpg

Aralarındaki yaş farkı nedeniyle zaman zaman eleştirilen çift, evlilikleriyle düşman çatlatıyor. Ünlü çift önceki akşam bir etkinliğe katıldı. Yağmur Atacan, uzun yıllardır televizyonlarda yer almıyor. Ticarete atılarak kendi şirketini kuran Atacan, ‘Set ortamını ve oyunculuğu özlediniz mi?’ sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Ben bıraktım dediğim yani ara verdim. Biraz daha büyük karakterler oynama fırsatı olursa olabilir neden olmasın? Setleri de özlersiniz bu arada özlememek mümkün mü? Herkes el üstünde tutuyor ya sizleri ondan özlenir setler. Ticaret hayatında kimse kimseye acımıyor. Siz her zaman oyunculuk kısmında ağasınız. Şunu söyleyebilirim ki iki işi de başarıyla yapıyorsanız ne güzel. Ama kendi tatilinizi satın almak istiyorsanız oyunculuk yapmamak en mantıklısı. Ama artık değilmiş ben bilmiyorum" dedi.

''KARAR 30 SANİYE SÜRDÜ''

''Pınar ile evleneceğimiz düğün gününde sabah 7'de gittim eve. Akşama da düğün yaptık. Bu işler böyle. Çocuk olduktan sonra ara verdim setlere. İkimizden birisi bırakacaktı setleri. Az kazanan bırakacaktı setleri. Ben bırakayım bari dedim. Bırakma kararı 30 saniye sürdü'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN