Protez temizleme tableti ile temizleyebileceğiniz 7 şeyi öğrenince şoke olacaksınız

Protez temizleme tableti ile temizleyebileceğiniz 7 şeyi öğrenince şoke olacaksınız

Biz kadınlar her şeyin pratik ve püf noktalarına bayılıyoruz. Bugün haberimizde sizlere protez temizleme tableti kullanarak temizleyebileceğiniz 7 farklı alanı anlatacağız. Bunu bir takma diş temizleme tableti ile yapabileceğinizi asla beklemezsiniz!

Günümüzde birçok farklı temizlik ürünü satın alabilsek de, hala kendin yap ev yapımı temizlik ipuçlarının hayranıyız. İhtiyacınız olan ürünlerin zaten kendi evinizde olması ideal olmaz mıydı? Size ekstra paraya mal olmaz ve aynı şekilde çalışır. Bugün size protez temizleme tableti kullanarak temizleme seansı için yedi ipucu veriyoruz. Bu tabletler sadece takma dişleri temizlemekle kalmaz, aynı zamanda birçok başka şey için de kullanılabilirler.

6052569545d2a07788d011b5.webp

1. Vazolar

Güzel cam vazo buğulu olduğu için artık eskisi kadar güzel değil mi? Vazoyu suyla doldurun ve bir takma diş temizleme tableti atın. Biraz bekletin, bir bezle silin ve yeni gibi görünsün.

camasir-ipinde-beyaz-gomlekler.jpg

2. Beyaz çamaşır

Beyazlarınızın sonsuza kadar beyaz kalmayacağını hepimiz biliyoruz. Ancak arada sırada beyaz çamaşırlarınızı yıkarken çamaşır makinenize protez temizleme tableti koyarak bunu önleyebilirsiniz. Çamaşır makinesini açın ve tabletin işini yapmasına izin verin.

basliksiz-15.jpg

3. Kahve fincanları ve çay fincanları

Kahve ve çay bir süre sonra bardaklarınızı ve bardaklarınızı bulanıklaştırır. Bunu rahatsız edici buluyor musunuz? Hemen yeni bir bardak seti almayın. Bardakları suyla doldurun ve protez temizleme tabletlerinin sihirlerini yapmasına izin verin. Bir süre sonra bardakları boşaltabilir ve bulanıklığı bir bezle silebilirsiniz.

basliksiz-16.jpg

4. Tuvalet

İki protez temizleme tableti ile tuvaleti çok kısa sürede temizleyeceksiniz. İkisini de klozete atın ve köpürmeye bırakın. Ardından tuvaleti sifonu çekin ve normalde temizlemekte zorlandığınız ulaşılması zor köşelerde bile temiz olduğunu göreceksiniz!

lavabo-nasil-temizlenir-ofix-blog.jpg

5. Lavabo

Lavabonuz istediğiniz kadar temiz görünmüyor mu? Suyla doldurun ve bir takma diş temizleme tableti atın. Ardından lavaboyu bir ovma veya bezle ovalayın ve lavabonuz yeniden parlak ve yeni görünecek.

dis-teli-renkleri.jpg

6. Diş telleri

Bir protez temizleme tableti, protezleri temizlemek için idealdir, öyleyse neden onu diş telleri için de kullanmayalım? Diş teli tipinizin bu tür tabletlere karşı korumalı olup olmadığını ortodontistinize danışın. Eğer öyleyse, diş tellerinizi bir bardak suya koyun ve bir tablet ekleyin. Sonuç? Parlak diş telleri!

son.png

7. Beyaz spor ayakkabılar

Bir diş protezi temizleme tabletini bir bardak suda eritin ve bu karışımı beyaz spor ayakkabılarınızı temizlemek için kullanın. Ne kadar beyazlayacaklarına inanamayacaksınız! Spor ayakkabınızın kumaşının karışıma karşı korumalı olup olmadığını öğrenmek için önce bunu spor ayakkabınızın küçük bir parçası üzerinde deneyin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN