Resimdeki 2 gizli hatayı kimse bulamıyor! 7 saniyede bulanların IQ seviyesi 140'ın üstünde çıkıyor!

Resimdeki 2 gizli hatayı kimse bulamıyor! 7 saniyede bulanların IQ seviyesi 140'ın üstünde çıkıyor!

Hatayı bulun: Kahvaltı sofrası resminde iki hata var. Hataları 7 saniye içinde bulabilirseniz kartal gözlere sahipsiniz. Şimdi deneyin.

Sağlıklı bir vücut için fiziksel egzersiz önerilir. Benzer şekilde, sağlıklı bir beyin için zihinsel egzersiz gereklidir. İnternette ilgi gören bu tür bir zihinsel egzersiz etkinliği, kullanıcılardan resimdeki hataları bulmalarının istendiği yerdir.

Bu tür bir meydan okuma, görsel korteksi uyarır ve beynin sağ ve sol yarım kürelerini harekete geçirerek yaratıcılığı ve analitik düşünceyi artırır. İyi bir gözlem yeteneğiniz var mı? O halde şimdi bu hızlı mücadeleyi deneyin!

1-002.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HATAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan fotoğraf, bir çiftin kahvaltı ederken görülebildiği bir kahvaltı masası sahnesini gösteriyor. Resimde iki hata var. Sizin için zorluk, hataları 8 saniye içinde bulmaktır.

Görüntüyü dikkatlice izleyin ve zaman sınırı içinde hataları bulup bulamayacağınıza bakın. Keskin beyinli kişiler, resimdeki hataları diğerlerinden daha hızlı fark edebilir.

GİZLİ HATALARI BULDUN MU?

Hataları fark ettiniz mi? Acele edin zaman bitiyor. Hatalar hemen gözünüzün önündedir, onları hemen fark edip edemeyeceğinize bakın. Görüntüye odaklanın ve dikkatinizi farklı bir şeyin çekip çekmediğine bakın. Bu tür zorlukları çözmenin anahtarı, dikkat ve ayrıntılar için mükemmel bir bakış açısıdır. Resimdeki gizli hataları buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Resimdeki hataları kaçınız buldu? Çoğunuz hataları görmüş olabilirsiniz. Hala bulmacayı çözemeyenler şimdi durabilir. Çözüm aşağıda sunulmuştur. Adamın çay bardağına yakından bakarsanız, bardağın ters olduğunu fark edebilirsiniz. İkinci hata ise kadın bardağa portakal suyu koyuyor ama bardakta kırmızı meyve suyu var. Hatalar resimde beyaz daireler içinde işaretlenmiştir.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN