Ricky Gervais: Ben olsam eşinin saçıyla değil, erkek arkadaşıyla ilgili şaka yapardım

Ricky Gervais: Ben olsam eşinin saçıyla değil, erkek arkadaşıyla ilgili şaka yapardım

Oscar ödül töreninde Will Smith'in törenin sunucusu Chris Rock'a attığı tokatla ilgili bir yorum da ünlü komedyen Ricky Gervais'ten geldi. Gervais, "İnsanlar 'Ricky Gervais sunuculuk yapsaydı ne olurdu' diyor. Aslında hiçbir şey olmazdı çünkü ben eşinin saçıyla ilgili espri yapmazdım. Eşinin erkek arkadaşı hakkında espri yapardım" dedi.

Birçok ödül töreninde defalarca kez sunuculuk yapan ve çoğunlukla ünlülerle ilgili yaptığı acımasız şakalarla bilinen İngiliz komedyen Ricky Gervais, Oscar töreninde Will Smith'in, sunucu Chris Rock'a tokat atması hakkında ne düşündüğünü açıkladı.

Gervais, "Bu olduğunda sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdim. Benimle ne alakası var? Ama insanlar 'Ricky Gervais sunuculuk yapsaydı ne olurdu' diyordu. Aslında hiçbir şey olmazdı çünkü ben eşinin saçıyla ilgili espri yapmazdım. Eşinin erkek arkadaşı hakkında espri yapardım" dedi.

Gervais bu sözlerle Jada Pinkett Smith'in, Will Smith ile evli olduğu 2015-2016 yıllarında şarkıcı August Alsina ile yaşadığı ilişkiye gönderme yaptı.

TÖRENDE BİLE DEĞİLKEN GÜNDEME GİRMİŞTİ

Will Smith'in Oscar sahnesinde sunucu Chris Rock'a tokat atmasının ardından sosyal medyada gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri, törende bile bulunmamasına rağmen Ricky Gervais olmuştu. Daha önce birçok kez ödül törenini sunan Gervais sivri dili ve ünlülere yönelik sert şakalarıyla tanınıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN