Will Smith'in tokatı sonrası Chris Rock'tan ilk açıklama: Hâlâ algılamaya çalışıyorum

Will Smith'in tokatı sonrası Chris Rock'tan ilk açıklama: Hâlâ algılamaya çalışıyorum

94. Oscar Ödülleri töreninin canlı yayınında, sunucu Chris Rock'ı tokatlayan Will Smith sosyal medya hesabından özür dileyerek "haddini aştığını" ve "utandığını" itiraf etti. Olaylı gecenin ardından ilk kez konuşan Chris Rock, tokat olayını hâlâ algılamaya çalıştığını söyledi.

Oscar Ödülleri olarak da bilinen ve sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan 94. Akademi Ödülleri töreninde, eşi Jada Pinkett Smith'in 'saçkıran' rahatsızlığıyla ilgili şakayı kaldıramayarak komedyen sunucu Chris Rock'a tokat atan oyuncu Will Smith olayın ardından özür diledi. Vahim hareketin ardından yerine oturan Will Smith'in "karımın adını ağzına alma" diye iki kez bağırması canlı yayına yansımıştı.

Rock ise, tokat yedikten sonra soğukkanlılığını korumuş ve Los Angeles Polis Departmanına göre, suçlamada bulunmayı reddetmişti.

cte.jpg

''HÂLÂ ALGILAMAYA ÇALIŞIYORUM''

The Guardian’da yer alan habere göre; olaylı gecenin ardından ilk gösterisi için Boston’a giden Chris Rock, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Rock “Hafta sonunuz nasıldı?” Sorularına söyleyecek çok bir şeyi olmadığı yanıtını verdi.

Rock’ın daha sonra Oscar töreninde yaşanan olayı hâlâ algılamaya çalıştığını söyledi.

Rock, “bir noktada” bu konuda başka şeyler de söyleyeceğini ancak bunun “komik ve ciddi” bir şekilde olacağını belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN