Will Smith özür diledi: Kabul edilemez ve affedilmez

Will Smith özür diledi: Kabul edilemez ve affedilmez

Ünlü aktör Will Smith, 94. Oscar Ödül töreninde sunucu Chris Rock'a tokat atmasının ardından eleştirilerin hedefi olmuştu. Will Smith'ten saatler sonra özür geldi.

Smith, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, davranışının "kabul edilemez ve affedilmez" olduğunu söyledi.

Eşinin sağlık durumuyla ilgili yapılan espriye duygusal bir tepki verdiğini dile getiren ünlü aktör, başta tokat attığı Chris Rock olmak üzere, törenin organizatörlerinden, En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazandığı filmde hikayesi anlatılan Williams ailesinden ve izleyicilerden özür diledi.

NE OLMUŞTU?

Ödül törenine damga vuran olay, sunucu Chris Rock'ın Will Smith'in eşiyle ilgili yaptığı espri sonrasında yaşandı.

Saç dökülmesine neden olan rahatsızlığı bulunan Jada Pinkett-Smith hakkında, "Jada seni seviyorum, GI Joe 2 yakında, sabırsızlıkla görmeyi bekliyorum." şeklinde espri yapan Rock'ın yanına giden Smith, ünlü sunucuya canlı yayında tokat attı.

Önce ne olduğunu anlayamayan Rock, kısa süre sonra konuşmasına devam ederken, sinirli bir şekilde yerine dönen Smith, "Eşimin adını ağzına alma bir daha." diyerek sunucuya bağırdı.

Daha sonra "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanan ve ödül heykelini almak için sahneye çıkan Smith, hareketinden dolayı herkesten özür dilediğini belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN