Sevda Demirel: Hande Ataizi’ye attığım tokattan pişman değilim

Sevda Demirel: Hande Ataizi’ye attığım tokattan pişman değilim

Manken Sevda Demirel, oyuncu Hande Ataizi'ye 22 yıl önce attığı tokat nedeniyle pişmanlık duymadığını açıklayarak ''Bugün tekrar bakınca da Will Smith'in tokadından daha da sert vurmuşum. Bugün olsa belki de daha şiddetli tepki gösterirdim'' dedi.

Will Smith'in Oscar Ödül töreninde Chris Rock'a attığı tokatla yıllar sonra gündeme gelen Sevda Demirel, 22 yıl önce canlı yayında Hande Ataizi'ye attığı tokat hakkında yıllar sonra konuştu.

HaberTürk'ten Aytekin Teker'e konuşan Demirel, Ataizi'ye attığı tokat nedeniyle pişman olmadığını belirterek şunları söyledi:

demirel-ic.jpg

''Nerede bir tokat atılsa ben konuşuluyorum. Bu galiba mezara kadar böyle gidecek... Buna engel olamıyorum, o yüzden artık ti'ye alıyorum, eğleniyorum. Bugün tekrar bakınca da Will Smith'in tokadından daha da sert vurmuşum...Bu tokadın bende çok gel-giti oldu. Bugün olsa belki de daha şiddetli tepki gösterirdim, belki de daha sakin davranırdım.

Hande bana destek olması gerekirken, bir kadın dayanışması göstermeliyken konuyu farklı yerlere çekti. Hande'yi görsem şapur şupur öpeceğim! (Gülüyor) Etiler'de AVM'de karşılaştık. Yüz yüze geldik, kaçtı benden. Hızlı hızlı koştu. Ben de arkasından bağırdım; 'Kız kaçma vallahi seni dövmeyeceğim, alışverişi yap' diye... 20 yıldır kabusu oldum.''

HERKES BİR GÜN TOKAT ATACAK

Ünlü manken geçen hafta sosyal medya hesabı aracılığıyla ''Herkes bir gün tokat atacak” açıklamasında bulunmuştu.

aaaa.jpg

NE OLMUŞTU?

Cem Davran ile Hande Ataizi’nin sunduğu ‘İki Kere Kiki’ adlı eğlence programına Arto ile Sevda Demirel konuk oldu. Programda, Arto’nun da kışkırtmasıyla hararetli anlar yaşandı ve Ataizi ile Demirel arasında söz düellosu başladı.

Ataizi, ‘”Hiç olmazsa beni senin gibi polis basmadı” deyince, Demirel de, “Ne dedin sen, sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben senin gibi camlara çıkıp donumu çıkarmadım. Ayrıca beni İstanbul Emniyet Müdürü akladı” diyerek Hande Ataizi’ye tokat attı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN