Camilla Cabello gördüğü zorbalığa isyan etti: İçine çekmekten karnım acıdı

Camilla Cabello gördüğü zorbalığa isyan etti: İçine çekmekten karnım acıdı

Fiziksel görünümü nedeniyle özellikle medya tarafından sıkça eleştiri oklarının hedefi olan şarkıcı Camila Cabello, isyan etti. Son olarak magazin basını tarafından çekilen bikinili fotoğrafları paylaşılarak ağır eleştirilere maruz kalan Cabello, "İçine çekmekten karın kaslarım acıdı, nefes alamadım" şeklinde bir açıklama yaptı. Şarkıcının paylaşımına destek yorumları yağdı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Camila Cabello, uzun süredir fiziksel görünümü, bilhassa kilosu ve selülitleri nedeniyle ağır eleştirilere maruz kalıyor. Cabello, sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı mesajla, gördüğü bu psikolojik şiddete isyan etti.

Paylaşımında, plaja her gittiğinde kendisini hassas hissettiğini dile getiren şarkıcı, fiziksel görünümü hakkında yapılan eleştirilerin ve sürekli kendisini izleyen magazin basınının hayatını kabusa çevirdiğini söyledi. Cabello, nasıl göründüğünü umursamazken kendisi hakkında yapılan yorumları gördüğünde üzüldüğünü ifade etti.

Ünlü şarkıcı, kendi bedeniyle, kilosuyla, selülitleriyle ya da çatlaklarıyla barışık yaşayan kadınları takip ettiğini vurgulayarak, "Toplumun, 'sağlıklı kadın figürü' hakkındaki düşünceleri birçok kadın için gerçek değil. Fotoşop uygulamaları, yiyecek kısıtlamaları, aşırı spor, bedeni olduğundan daha farklı gösterecek açılar seçmek hep bir mücadele" dedi.

'KARNIMI İÇİNE ÇEKMEKTEN KASLARIM ACIDI'

Cabello, magazincilerin kendisini devamlı takip ettiğini ve bu nedenle plajda göbeğini gizlemek için içine çektiğini belirterek, "Karın kaslarım acıdı, nefes alamadım, nadiren gülümsedim" ifadelerini kullandı ve sözlerine şöyle devam etti:

"Sadece bedensel görüntüye odaklanıp, üstelik ruh sağlığının bundan zarar görmesine neden olup nasıl sağlıktan söz edebilirsiniz, hayattan nasıl zevk alabilirsiniz? Şimdi basının beni bulamayacağı bir yerde havuza gideceğim. Ama çalılıkların arasına bile saklanıyorlar ve yoruldum."

DESTEK YAĞDI

Şarkıcının paylaşımına takipçilerinden çok sayıda destekleyici yorum geldi. Takipçileri, şarkıcının yaşadıklarından dolayı üzgün olduklarını belirterek, bu konuyu açtığı için ona teşekkür etti.

Bunlardan biri de Matthew McConaughey'in eşi Camila McConaughey'di. McConaughey, şarkıcının paylaşımına "Doğru söylüyorsun” şeklinde yorum yaptı. Model Sara Sampaio da, şarkıcının paylaşımına kalp ifadeleri bırakarak Cabello'yu desteklediğini gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN