Survivor'ın yıldızı Barış Murat Yağcı'nın çocukluk fotoğrafı ortaya çıktı: 16 yaşında 100 kiloydum

Survivor'ın yıldızı Barış Murat Yağcı'nın çocukluk fotoğrafı ortaya çıktı: 16 yaşında 100 kiloydum

Survivor 2022 All Star'a sakatlığıyla damga vuran Barış Murat Yağcı'nın çocukluk fotoğrafları ortaya çıktı. '16 yaşında 100 kiloydum' diyen Survivor Barış'ın o halleri görenleri şaşırttı.

TV8 kanalının ilgi ile izlenen programı Survivor 2022 All Star, güçlü kadrosuyla izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Survivor 2020'de ikinci olmuş, aynı sene yarışmada Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşk ile magazin gündeminde çok konuşulmuştu.

Şimdilerde sakatlıkla başı dertte olan Barış Murat Yağcı'nın son olarak ortaya çıkan kilolu çocukluk fotoğrafı sosyal medyayı adeta salladı.

sura.jpg

Çocukken obez olduğunu söyleyen ünlü oyuncu '16 yaşında 100 kiloydum. Kimseyi dış görünüşü ile yargılamayı doğru bulmuyorum' dedi. Ünlü oyuncunun değişimi görenleri şoke etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN