Survivor Ogeday iddialı bir diziyle el sıkıştı: İşte canlandıracağı karakter

Survivor Ogeday iddialı bir diziyle el sıkıştı: İşte canlandıracağı karakter

Survivor 2022 All Star'da başarılı bir performans sergileyen ve oyunculuk deneyimiyle de bilinen Ogeday Girişken iddialı bir diziyle el sıkıştı. Ogeday, Kanal D’nin Focus Film imzalı “O Kız” dizisinin kadrosuna dahil oldu. Özlem Günhan’ın yöneteceği diziyi, Sırma Yanık kaleme alıyor.

Survivor'ın sevilen oyuncusu Ogeday Girişken, ağustos ayında yayında olması planlanan Kanal D'nin “O Kız” isimli dizisinde, Ozan adlı internet fenomenine hayat verecek. Bağlı olduğu ajansın evli patroniçesi Sitare Arkın’la da ilişkisi olan Ozan’ın hayatını lüks evine temizliğe gelen Zeynep allak bullak ediyor.

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizide Ogeday Girişken’in partneri Zeynep’i genç yıldız Dilin Döğer canlandıracak. Ünlü aktör Erkan Petekkaya Zeynep’in çocuk zekasında olan babası Kadir’e hayat verecek. Dizide ayrıca Ayten Uncuoğlu, Orhan Kılıç, Asiye Dinçsoy, Zeynep Sönmez, Münire Apaydın gibi birbirinden güçlü oyuncular var. “O Kız” dizisinde Sitare Arkın’a hayat verecek oyuncu ise henüz netleşmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN