Survivor'dan elenen Gökhan Keser 4 ay sonra markete gidince... 'Şok geçirdim'

Survivor'dan elenen Gökhan Keser 4 ay sonra markete gidince... 'Şok geçirdim'

Survivor 2022 All Star'dan elenerek Türkiye'ye dönen şarkıcı ve oyuncu Gökhan Keser, 4 ay sonra markete gitti ve hayat pahalılığını hissetti. Keser, sosyal medya paylaşımında, ''Zaten iyi olmayan durumun, sadece 4 ay içinde geldiği nokta inanılmaz. Şok geçirdim diyebilirim. Allah sonumuzu hayır etsin…" ifadelerine yer verdi.

TV8 kanalının ilgi ile izlenen programı Survivor 2022 All Star, güçlü kadrosuyla izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

TÜİK'in açıkladığı yıllık enflasyon yüzde 70'e, gıda enflasyonu yüzde 90'a dayanırken Survivor'dan elenerek Türkiye'ye dönen şarkıcı ve oyuncu Gökhan Keser, 4 ay sonra market fiyatlarının geldiği noktanın "inanılmaz" olduğunu ve fiyatlar karşısında şoke olduğunu söyledi.

'ZATEN İYİ OLMAYAN DURUMUN, SADECE 4 AY İÇİNDE GELDİĞİ NOKTA İNANILMAZ'

Twitter'dan paylaşım yapan Keser, "Bu sabah döndükten sonra ilk defa markete gittim… Zaten iyi olmayan durumun, sadece 4 ay içinde geldiği nokta inanılmaz. Şok geçirdim diyebilirim. Üretici fiyatları ne kadar acaba? Yakıt fiyatlarını söylemiyorum bile! Allah sonumuzu hayır etsin…" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN