Survivor Hikmet Türkiye'ye neden dönmedi? Şok iddiaya yanıt verdi

Survivor Hikmet Türkiye'ye neden dönmedi? Şok iddiaya yanıt verdi

Survivor All Star'da mücadele eden ve diğer yarışmacılarla polimikleriyle sezon boyunca dikkat çeken Hikmet Tuğsuz'un yarışmadan elendikten sonra Survivor'ın Türkiye çekimlerine katılmaması bomba gibi bir iddianın ortaya atılmasına neden olmuştu. Çıkan söylentiler sonrası Hikmet Tuğsuz’dan açıklama gecikmedi.

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor All Star 2022'e katılan başarılı isimlerden Hikmet Tuğsuz hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atılmıştı. Finale 3 gün kala yarışmadan elenen Hikmet, yarışmayı 5'inci olarak tamamlamıştı. Haftalar önce yapılan elemenin ardından Hikmet Tuğsuz, ülkeye dönüş yapmamıştı.

Yaşanan durumun üzerine sosyal medyada birçok kişi Survivor Hikmet hakkında şaşırtıcı iddialar ortaya attı. Ortaya atılan iddialara göre, Hikmet'in adının bir olaya karıştığı ve bu sebeple hapis cezasına çarptırıldığı için ülkeye geri dönmediği konuşuldu.

Posta'dan Hikmet Tuğsuz'a ulaşan Ömercan Altay'ın haberine göre; Survivor’un yarı final ve finaline katılmayan, Türkiye’ye ayak bastığında kesinleşmiş hapis cezası aldığı iddia edilen Hikmet Tuğsuz, “Her şey yolunda Yunanistan’da tatil yapıyorum. Hapis iddialarının aslı yok. Pazar günü Antalya’da olacağım.” açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN