RTÜK’ten ceza yemişti ama bomba gibi geri döndü! Yeni bölümü ile infial yarattı: İşte 22 Ocak reyting sıralaması

RTÜK’ten ceza yemişti ama bomba gibi geri döndü! Yeni bölümü ile infial yarattı: İşte 22 Ocak reyting sıralaması

Televizyon camiasındaki kıran kırana rekabet devam ederken izleyiciler reytinglerde kimlerin birinci olduğunu merak ediyor. Geçtiğimiz haftalarda FOX TV’de başlayan Kızıl Goncalar, RTÜK’ten yayın durdurma cezası almıştı. İki hafta aradan sonra dün akşam yeni bölümü ile ekran karşısına çıktı ve infial yarattı. İşte 22 Ocak reyting sonuçları…

Her kanal her güne özel içerikleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yayınlanan her içerikte kıyasıya bir rekabet söz konusuyken 22 Ocak günü yani dün gece Ömer, Safir, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, Kızıl Goncalar dizileri yayınlandı. Bu yapımlar arasında en çok izlenenler ise belli oldu. İşte zirvenin sahibi yapım ve sıralamalar…

2023/02/15/televizyon-izleme-suresi.jpg

22 OCAK 2024 PAZARTESİ REYTİNG SIRALAMASI

Total'de 1.sırada Fox TV’de izleyiciyle buluşan “Kızıl Goncalar”, 2. sırada TV8’de yayınlanan “Survivor All Star”, 3.sırada TRT1’de ekrana gelen “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Kızıl Goncalar”, 2.sırada “Kızıl Goncalar” dizisinin özeti, 3.sırada Star TV’de yayınlanan “Ömer” yer aldı.

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

total.jpg

AB REYTİNG SIRALAMASI

ab.jpg

ABC REYTİNG SIRALAMASI

abc.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN