Şak diye 60 kilo veren ünlü oyuncu değişimiyle şaşırttı! Yeşim Ceren Bozoğlu'nun paylaşımındaki o detay dikkatlerden kaçmadı

Şak diye 60 kilo veren ünlü oyuncu değişimiyle şaşırttı! Yeşim Ceren Bozoğlu'nun paylaşımındaki o detay dikkatlerden kaçmadı

Geniş Aile dizisi ile milyonların gönlünde taht kuran Yeşim Ceren Bozoğlu, son hali ile dikkatleri üzerine çekiyor. Geçirdiği operasyonlar ve sıkı bir diyetle fit bir görünüme kavuşan ünlü oyuncu son paylaşımıyla sosyal medyada olay yarattı.

Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, başta Geniş Aile olmak üzere, Yaz Şarkısı, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Hayaller ve Hayatlar, Annemizi Saklarken, Kuruluş Osman, Yüzleşme, Kalbimdeki Deniz, O Hayat Benim gibi birçok dizide yer aldı.

yesif.jpg

Son yıllarda oyunculuğunun yanı sıra verdiği kilolarla da adından söz ettiren Bozoğlu, uyguladığı diyet formülü ve geçirdiği mide küçültme ameliyatı sayesinde 60 kilo verdi. Fazla kilolarından kurtulan ünlü oyuncu paylaşımlarıyla sosyal medyada dikkatleri üzerine çekiyor.

ceh.jpg

HEPSİNİ PAYLAŞTI, NURAN'I ES GEÇTİ...

Yeşim Ceren Bozoğlu son olarak Instagram hesabından yaptığı paylaşımıyla gündeme geldi. Sosyal medya hesabında 200 bini aşkın takipçisi bulunan başarılı oyuncu, rol aldığı dizilerdeki karakterlerin isimlerini tek tek sıralayarak karelerini paylaştı. Fakat takipçilerinin güzünden kaçmayan bir detay vardı. Oyuncu O Hayat Benim dizisinde canlandırdığı Nuran karakterine paylaşımında yer vermemişti.

nuran.jpg

Takipçileri Bozoğlu'nun dikkat çeken paylaşımın altına "O Hayat Benim 'Nuran' karakteri mükemmeldi", "O Hayat Benim 'Nuran' yok mu abla?" gibi yorumlar yaptı.

nurangh.jpg

ROL İÇİN KİLO ALDI

Öte yandan O Hayat Benim dizisinde oyuncunun kilolu halleri dikkat çekiyordu. Rolü gereği kilo alan oyuncunun 'Nuran' karakteri ise yayınlandığı dönemde adeta bir fenomen haline gelmişti. Dizi bittikten sonra kilo vermek için kolları sıvayan Bozoğlu, mide ameliyatı olarak 60 kilo verdi.

ceren.jpg

rol.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN