Salih Bademci’den şok itiraf! Çağatay Ulusoy hakkında öyle bir şey dedi ki… “Onunla çalışmanın en kötü yanı…”

Salih Bademci’den şok itiraf! Çağatay Ulusoy hakkında öyle bir şey dedi ki… “Onunla çalışmanın en kötü yanı…”

Başarılı oyuncu Salih Bademci, Terzi dizisindeki rol arkadaşı Çağatay Ulusoy hakkında şok itiraflarda bulundu. Bademci, öyle bir şey dedi ki Ulusoy’un hayranları şaşkına döndü. “Onunla çalışmanın en kötü yanı…” diyerek açıkladı. İşte detaylar…

İstanbullu Gelin, Kiralık Aşk, İlk ve Son, Kulüp ve Terzi dizilerinde sergilediği performansla beğeni toplayan Salih Bademci şimdilerde ise Kanal D’de yayınlanan Dilek Taşı dizisinde rol alıyor. Özellikle de son zamanlarda büyük bir hayran kitlesine ulaşan Bademci, Terzi dizisindeki rol arkadaşı Çağatay Ulusoy için samimi itiraflarda bulundu.

yeni-proje-2.jpg

BAŞARILI OYUNCUDAN SAMİMİ İTİRAFLAR

Defne Samyeli'nin YouTube programına konuk olan Salih Bademci, Netflix'te yayınlanan Terzi dizisindeki partneri Çağatay Ulusoy'la ilgili açıklamalarda bulundu. Çağatay Ulusoy ile çalışmanın nasıl olduğundan söz eden Bademci, gülümseten anlara yol açtı.

yeni-proje-1.jpg

Bademci, "Çağatay'la çalışmak çok güzel. Onunla çalışmanın tek kötü tarafı sürekli yemek konuşmamız. Ben de onun gibiyim ve birbirimizi gaza getiriyoruz.

yeni-proje.jpg

“Sürekli ne yiyeceğiz öğlen, yemekte ne varmış, bir etçi var oraya mık gitsek diyoruz. Çağatay'ın baya iyi bir damak tadı var. Kendisi de yapıp yiyor” dedi.

yp.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN