Şanlıurfa Belediyesi'nden dikkat çeken 'Squid Game' kartı: Başka yollar arama bizi ara

Şanlıurfa Belediyesi'nden dikkat çeken 'Squid Game' kartı: Başka yollar arama bizi ara

Dünyayı kasıp kavuran Güney Kore yapımı Squid Game adlı dizi ülkemizde hatırı sayılır bir kitleye ulaştı. Diziden ilham alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sokaklarda Squid Game kartı dağıtarak 'Sıkıntın olduğunda başka yollar arama bizi ara' notunu düştü. Bu kart sosyal medyada gündem oldu.

Netflix'in büyük çıkış yakalayan Güney Kore yapımı dizisi Squid Game Şanlıurfa Belediyesi’ne ilham oldu. Squid Game'de daha yüksek bahisli oyunlar oynamaya davet için verilen kartların bir benzeri Şanlıurfa Belediyesi tarafından dağıtılmaya başlandı. Belediye tarafından dağıtılan kartın üzerine, 'Sıkıntın olduğunda başka yollar arama bizi ara' notu ile birlikte telefon numaraları yer aldı.

gjfgjfjfgjfgjfgj.jpg

Sosyal medyada büyük merak uyandıran bu kartların, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İnovasyon ve Girişim Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje çerçevesinde gençlere yönelik teknoloji kurslarına dikkat çekmek için dağıtıldığı ileri sürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN