Squid Game tahtından indi! Yerine bambaşka bir dizi geldi...

Squid Game tahtından indi! Yerine bambaşka bir dizi geldi...

Son günlerde dünyayı etkisi altına alan Netflix yapımı Güney Kore dizisi Squid Game dünyanın en çok izlenen yapımları arasına girmişti. Squid Game adlı diziyi Netflix'in bir başka yapımı You adlı dizi yerinden etti.

Netflix'te yayınlandığı günden bu yana dünyanın en çok izlenen yapımları arasına giren Güney Kore yapımı Squid Game, Bridgerton ve Lupin’in rekorunu kırarak dünyada en çok izlenen dizi olmuştu.

Yayınlandıktan kısa süre sonra 90 ülkede zirveye oturan Squid Game, 1. sıradan indi. Netflix yapımı You adlı dizinin 3. sezonun yayınlanmasıyla Squid Game tahtından oldu.

sdgsddgsdgsdgsdg.jpg

Caroline Kepnes’in 2014 yılında yayımlanan romanından uyarlanan You , bir kaç yıl önce gösterdiği başarıdan sonra Netflix tarafından satın alındı. 3. sezonuyla izleyicinin karşısına çıkan You, en çok izlenenler listesinde 1. sırayı kapmayı başardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN