Şarkıcı Güllü mekan sahibiyle kavga etti!

Şarkıcı Güllü mekan sahibiyle kavga etti!

Şarkıcı Güllü, Fethiye'de işletmeciliğini yaptığı mekanda kavgaya karıştı. Güllü, işletmeciliğini yaptığı mekanda davalık olduğu mal sahipleri ile kavgaya tutuştu.

Fethiye’nin Çalış semtinde kamp alanı işleten Güllü, 5 bin 200 lira olan kira bedelini aylardır ödemediği gerekçesiyle mal sahipleri ile davalık oldu. 47 bin TL’yi bulan borç yüzünden Erdal Bolatcan ile önce davalık olan Güllü ardından kavga etti. Kızı Tuyan Ülkem ve Deniz adındaki yardımcısıyla mekan sahibini darp eden Güllü'nün gözaltına alındığı öğrenildi.

Magazin D’nin haberine göre Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ekipleri Güllü, kızı ve yardımcısını karakola götürdü. Saldırıda çeşitli yerlerinden yaralanan mekan sahiplerinin Güllü ve beraberindekilerden şikayetçi olduğu öğrenildi.

glfgjdfhhd.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN