Şarkıcı Nev sahneye sarhoş çıktı! Konseri dinlemeye gelenler tepki gösterdi: "Bir daha gelirsem namert çocuğuyum"

Şarkıcı Nev sahneye sarhoş çıktı! Konseri dinlemeye gelen seyirciler ise tepki gösterdi! Sahneden inmesini isteyen seyircilere ise Nev, "Bir daha gelirsem namert çocuğuyum" diyerek karşılık verdi! O anlar kayda böyle geçti...

Dün akşam Antalya'da bir eğlence mekanında sahneye çıkan ünlü şarkıcı Nev, performansı sırasında sarhoş olduğu iddialarıyla gündeme geldi. Sahneye çıktığı anda şarkılarını söylemekte güçlük çektiği öne sürülen Nev'e, izleyiciler tepki gösterdi

"BİR DAHA ÇIKARSAM NAMERT ÇOCUĞUYUM"

Olay, sosyal medyada paylaşılan videolarla geniş kitlelere ulaştı. Videolardan birinde, seyircilerin "İn abi aşağı" şeklinde tepki gösterdiği, Nev'in ise "Çok özür dilerim, bir daha gelirsem namert çocuğuyum" şeklinde yanıt verdiği duyuldu.

Nev'in söz konusu olay sonrasında, "Her şeyin parasını ben ödeyeceğim" diyerek sahneyi terk ettiği görüldü. Bunun üzerine seyirciler "Terbiyesiz" diyerek tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN