Seda Sayan'dan 25 yaş küçük eşiyle ilgili çarpıcı itiraf: Adam meğer gözümün önünde...

Seda Sayan'dan 25 yaş küçük eşiyle ilgili çarpıcı itiraf: Adam meğer gözümün önünde...

Son dönemde magazin gündeminden düşmeyen ve kendisinden 25 yaş küçük eşiyle dikkatleri üzerine çeken Seda Sayan, Okan Bayülgen'in programına katıldı. Kendisiyle ilgili hiç bilinmedik itiraflarda bulunan Seda Sayan, ilişkisi hakkında öyle şeyler dedi ki duyanların ağzı açık kaldı. Program esnasında ayağı masaya koyan Sayan, eşinin fantezisini ilk defa açıkladı. Bu kadar da yuh artık! Bakın Seda Sayan kendisinden 25 yaş küçük eşiyle ilgili ne itiraflarda bulunmuş?

Kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile dünyaevine giren ve her açıklamasıyla gündem olan Seda Sayan dur durak bilmiyor. Yaptığı evliliklerle merak konusu olan Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük eşi için öyle şeyler dedi ki duyanların ağzı açık kaldı. Katıldığı programda özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulunan Seda Sayan, ayağını masaya koyunca olanlar oldu. Yer yerinden oynadı, bunlar nasıl fanteziler. İşte gündeme bomba gibi düşen Seda Sayan itirafları...

Okan Bayülgen'in sunuculuğunu yaptığı Uykusuzlar Kulübü'nün bu haftaki konukları şarkıcı Seda Sayan, oyuncu Selen Uçer, oyuncu Deniz Işın, oyuncu Elit Andaç Çam, bir döneme damgasını vuran 'Hepsi' grubunun üyelerinden Yasemin Yürük, profesyonel rüzgâr sörfçüsü ve oyuncu Çağla Kubat, yazar ve sunucu Esra Ezmeci, Sena (Paptircem), Youtuber Nazlı Baç konuk oldu. Seda Sayan'ın itirafları ise gündeme bomba gibi düştü.

"BÜYÜK BİR OLAY OLUYOR! AYAK SEVEN ÇOK İNSAN VAR"

Programda ayağını masaya koyan Seda Sayan, “Çorapsız geldim senin yüzünden” diyerek Okan Bayülgen'e laf attı. Atılan lafın altında kalmayan Bayülgen ise “Büyük bir olay oluyor şu anda. İzleyenler bu kareyi donduracaklar. Ayak seven çok insan var” dedi. Sayan "Çorap hakkında sen ile ben konuştuk. Arda Turan’ın karısı oynadı reklamda" dedi.

kmdffdfd-20.jpg

EŞİ İÇİN ÖYLE ŞEYLER DEDİ Kİ...

Son evliliğiyle herkesi şoke eden Seda Seyan, öyle şeyler söylediki yer yerinden oynayacak. Kendisinden 25 yaş küçük eşiyle çarpıcı itiraflarda bulunan Seda Sayan, Okan Bayülgen'in 'Eski kocalarını hatırlıyor musun?' sorusuna şu cevabı verdi:

“O kadar hatırlamayacağım kadar evlilik yapmadım. Valla ben bakıyorum oyuncular haftada bir sevgili yapıyorlar. Benim hatam evlenmek. Ben galiba flört etmeyi bilmiyorum, evlenip flört ediyorum”

kmfddffd-3.jpg

"KAÇ YAŞINDA ADAM YANİ"

Mehmet Ali Erbil'in TikTok'taki kandırılma olayına da değinen Seda Sayan, "Kaç yaşında adamsın bunların olmaması lazım. Böyle oyuna gelmemen lazım çünkü asıl mesele Mehmet Ali’nin herkesi oyuna getirmesiydi" ifadelerini kullandı.

"EVLENECEĞİM ADAM KARAŞIMDA"

Seda Sayan’ın programını izlerken yayındaki olaya göre orkestranın şarkı çaldığını söyledi. Orkestradaki kişinin Sayan’ın eşi olduğunu anlamayan Bayülgen “Mesela orada kayınvalideyle gelin kavga ediyor ve orkestra kayın valide, gelin kavgasına uyan bir şarkı söylüyor" deyince Sayan "Kocam benim o ve ekran başında" dedi. Bayülgen'in "O zaman daha evli değildin ben bunu seyrettiğimde" sözüne ise Sayan "Başta evli değildik" dedi. Ökten'le ilgili Bayülgen "O müthiş yetenekli bir adam” dedi. Eşi Çağlar Ökten ile ilgili Seda Sayan “Müzik öğretmeni o. 11 yıl Enbe Orkestrası’nın solistliğini yaptı. Gözümün önünde duruyormuş evleneceğim adam.“ ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN