Seda Sayan'ın programıyla ünlenen Solmaz şimdilerde bambaşka birine dönüştü! Görenler "Cardi B" benzetmesi yaptı

Seda Sayan'ın programıyla ünlenen Solmaz şimdilerde bambaşka birine dönüştü! Görenler "Cardi B" benzetmesi yaptı

Seda Sayan ile Uğur Aslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel programıyla tanınan Solmaz Çiros, bir döneme damga vurmuştu. Programda yaşadığı dolu dizgin aşkın yanı sıra yaptığı danslarla da adından söz ettiren Solmaz, uzun süredir ortalarda yoktu. Solmaz Çiros yıllar içerisindeki değişimiyle herkesi şaşırttı.

2015 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan Seda Sayan ile Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel adlı programı o döneme damga vurmuştu. Yarışmaya katılan birçok kişiye o dönem şöhretin kapıları açılmıştı. Bu isimlerden biri de Roman Solmaz olmuştu.

solmoaz.jpg

Solmaz Çiros bir süredir ortalıklarda yoktu. Son dönemde hayli kilo alan ve çok sayıda estetik işlem yaptıran Solmaz'ın son halini görenler gözlerine inanamadı.

solmfhjh.jpg

DEĞİŞİMİYLE ŞOKE ETTİ

Solmaz Çiros, bir dönem ekranlarda yer alan evlilik programlarının aranan yüzü haline gelmişti. Kalça danslarıyla hafızalara kazınan Solmaz, programın bitiminin ardından şarkıcılık yaparak düğünlerde sahne almaya başladı.

solmfdg.jpg

"RAPÇİ CARDİ B OLMUŞSUN"

Bir süredir gözlerden uzak olan Solmaz Çiros düğünlerde şarkı söylemeye devam ediyor. Değişimiyle adından söz ettiren Solmaz Çiros'un son halini görenler "Rapçi Cardi B olmuşsun", "Eski halin ne güzeldi", "Doğal halin hep daha güzel" dedi.

cardi-b.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN