Serdar Ortaç'ın sahnede yaptığı harekete Beşiktaş'tan suç duyurusu

Serdar Ortaç'ın sahnede yaptığı harekete Beşiktaş'tan suç duyurusu

Şarkıcı Serdar Ortaç'ın sahne aldığı bir mekanda 'Dansöz' şarkısını söylerken şarkıyı yarıda kesip Beşiktaş'a el hareketi yapması tepkiyle karşılandı. Beşiktaş, Serdar Ortaç hakkında suç duyurusunda bulundu.

Popçu Serdar Ortaç, sahne aldığı bir mekanda Beşiktaş Adana Demirspor maç sonucunu gündeme getirerek el hareketi yaptı. Beşiktaş camiası ve Çarşı Grubu'nun tepki gösterdiği hareket hakkında kulüp 'Şarkıcı S.O hakkında...' başlığıyla bir açıklama yaparak suç duyurusunda bulundu.

vlcsnap-2021-09-23-15h44m00s173.png

Serdar Ortaç, 'Dansöz' şarkısını sahnede söylerken Beşiktaş Adana Demirspor maçına el hareketiyle gönderme yaptı. Beşiktaş'ın 3-0 önde götürdüğü maçın 3-3 sona ermesi ve maçta Balotelli'nin Sergen Yalçın'la yaşadığı gerilim hala sıcaklığını korurken Serdar Ortaç'ın haddini aşarak Beşiktaş camiasına hayasızca el hareketi yapması kulübün tepkisini çekti.

BEŞİKTAŞ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Beşiktaş Kulübü, şarkıcı Serdar Ortaç'ın Adana Demirspor maçıyla ilgili sahnede yaptığı hareketler ve kullandığı ifadeler nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır." denildi.

vlcsnap-2021-09-23-15h44m09s988.png

"HİÇ DERS ALMIYORSUN"

Beşiktaş'ın büyük taraftar grubu Çarşı da Serdar Ortaç'a 'Yaşadıklarından hiç ders almıyorsun' diyerek tepki gösterdi. Gruptan yapılan açıklamada, "Yaşadıklarından hiç ders almıyorsun… Hayatın zincirleme “yapmasaydım, etmeseydim” keşkelerle dolu… Senden beklenen sözler, beklenen hareketler. Hiç şaşırtmıyorsun. Bu edep dışı, ahlak dışı el hareketi ve sözlerinin (hukuki) maddi, manevi yaptırımları olacaktır!" ifadeleri kullanıldı.


İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN